Krimi17. november 2022

Nu får TikTok-mandens unge ofre retfærdighed: Udsatte 14-årige for brutal behandling

Den 30-årige mand, der er kendt som TikTok-manden, har i flere tilfælde angiveligt udsat meget unge piger for grove seksuelle krænkelser
TikTok-manden har ifølge anklagemyndigheden udsat hele 26 ofre for adskillige tilfælde af voldtægt, vold, krænkelser og ulovlig tvang.
TikTok-manden har ifølge anklagemyndigheden udsat hele 26 ofre for adskillige tilfælde af voldtægt, vold, krænkelser og ulovlig tvang.
 Foto: Privat

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til tip@seoghoer.dk

For kort tid siden kom anklageskriftet mod den mand, der i den brede offentlighed er kendt som TikTok-manden.

Det 11 sider lange anklageskrift afslørede hele 26 ofre, der siden 2011 har været i den dømte voldtægtsforbryders klør.

Han blev i november måned sidste år idømt tre års fængsel i en lignende sag, hvor han blandt andet blev kendt skyldig for seksuelle overgreb mod fem mindreårige piger i alderen 13-15.

I det nye anklageskrift, som SE og HØR har fået aktindsigt i, er der endnu engang helt unge piger som ofre.

Fem af de 26 ofre i sagen var på gerningstidspunktet mellem 12 og 14 år gamle, fremgår det af anklageskriftet.

Den tiltaltes forsvarer, Christina Schønsted, oplyser til SE og HØR, at TikTok-manden nægter sig skyldig i alle forhold.

Anklagemyndigheden mener blandt andet, at en blot 14-årig pige blev udsat for voldtægt og voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje.

Bliver en lang sag

Sagen har været ventet siden maj sidste år, hvor flere piger og kvinder gik sammen om at anmelde TikTok-manden.

Anklagemyndigheden tager i anklageskriftet forbehold for, at der kan nedlægges påstand om anden strafferetlig sanktion end straf. Det kan for eksempel være forvaring på ubestemt tid.

Sagen begynder efter planen 16. december, og der er afsat hele 32 retsdage til at behandle sagen.

Der ventes dom næste sommer.

Udsatte 14-årig pige for voldtægter og langvarig frihedsberøvelse

Den nu 30-årige mand er ligeledes tiltalt for, i fællesskab med en mindreårig gerningsmand, et særdeles brutalt og voldsomt overgreb på en anden 14-årig pige i juni 2014.

Denne pige blev også udsat for en langvarig frihedsberøvelse, står det i anklageskriftet.

TikTok-manden er tiltalt for hele 36 forhold. Første forhold stammer helt tilbage fra 2011, hvor det seneste er fra 2021. Han sidder for nuværende varetægtsfængslet i den alvorlige sag.
TikTok-manden er tiltalt for hele 36 forhold. Første forhold stammer helt tilbage fra 2011, hvor det seneste er fra 2021. Han sidder for nuværende varetægtsfængslet i den alvorlige sag.
 Foto: Privat

Frihedsberøvelsen fandt sted på et kollegie på Amager, og ifølge anklagemyndigheden blev hun udsat for en vanvittig behandling.

De efterfølgende dage gennemførte den tiltalte og den mindreårige medgerningsmand adskillige voldtægter, samtidig med hun blev udsat for grov vold.

Den forurettede pige blev blandt andet slået med flad og knyttet hånd i ansigtet og sparket på overkroppen, ligesom hun blev truet med at blive slået ihjel af den tiltalte, mener anklagemyndigheden.

Mishandlingen fandt sted over flere døgn.

Det lykkedes først pigen at flygte, da hun på et tidspunkt blev efterladt alene på et værelse.

Voldtog mindreårig i 2020

I november 2020, mere end ni år efter første voldtægt af en mindreårig i anklageskriftet, slog TikTok-manden endnu engang til mod en tredje 14-årig pige, mener anklagemyndigheden.

To gange blev den unge pige udsat for voldtægt.

Anden voldtægt skal have fundet sted i nærheden af et tennisanlæg i Roskilde, hvor TikTok-manden skubbede den forurettede op ad et hegn og gennemførte en voldtægt, selv om pigen sagde, at hun ikke havde lyst, ligesom hun græd og råbte efter hjælp

I begge tilfælde benyttede TikTok-manden ligeledes vold under de seksuelle overgreb.

Sponsoreret indhold