Krimi26. april 2024

Mystisk fund: Finder kummefryser bundet med reb på havets bund

Norsk Politi har fundet en kummefryser 250 meter undet havets overflade - sidste år forsvandt en mand i samme område, nu vil de undersøge den
Der er blevet gjort et mistænkeligt fund på bunden af fjorden ved Innhave i Hamarøy. Sidste år forsvandt en mand sporløst fra området.
Der er blevet gjort et mistænkeligt fund på bunden af fjorden ved Innhave i Hamarøy. Sidste år forsvandt en mand sporløst fra området.
 Foto: Bjørn Langsem/Dagbladet

LÆS OGSÅ: Kvinde meldt savnet i et år: Fundet dræbt i kærestes køleskab

En "mistænkelig" kummefryser blev tidligere på ugen fundet på havets bund ved Innhavet i Hamarøy i det nordlige Norge, da virksomheden Cermaq foretog en undersøgelse med et fjernstyret undervandsfartøj i fjorden.

Fundet er blevet gjort i 250 meters dybde, og kummefryseren er angiveligt blevet forsøgt forseglet med et reb - sidste år forsvandt en mand i selvsamme område, han frygtes at være blevet slået ihjel.

Det skriver norske NRK.

Politiadvokat Torje Imøy bekræfter overfor mediet, at myndighederne nu arbejder på at få kummefryseren op fra bunden af havet, så den kan undersøges nærmere.

Han påpeger dog, at intet i deres foreløbige efterforskning tyder på, at fundet kan relateres til forsvindingssagen. Men nu vil politiet have kummefryseren op fra havets bund.

- Vi må tage en snak med de rigtige aktører, så vi kan få genstanden op på en sikker og forsvarlig måde, lyder det fra politiadvokaten.

Forsvindingssagen fra sidste år handler om 41-årige Stian Hole, som sidste år blev meldt savnet. Han blev sidst set i live på overvågningsbilleder 7. juli i en lokal butik i Hamarøy.

Siden har manden været som sunket i jorden, selv om politiet har brugt store ressourcer på at finde frem til den savnede.

Tre personer har tidligere været sigtet i sagen, men er blevet løsladt fra fængslet - politiet mener, at Stian Hole har været udsat for en forbrydelse.

Sponsoreret indhold