Krimi15. april 2024

Mor tiltalt: Bankede treårig søn sammen med mand

En kvinde er tiltalt for at have mishandlet sin søn igennem en månedlang periode – volden er angiveligt blevet begået med en mand, der ofte kom på besøg i hjemmet
Retten i Hjørring, 23. april 2021.
En mor er tiltalt for at have mishandlet sin søn i en længere periode – det er angiveligt foregået med en mand, som ofte kom på besøg i morens og sønnens hjem.
 Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Britta Nielsens svigersøn igen i problemer med politiet

Retten i Hjørring har mandag taget hul på en alvorlig sag, hvor en mor og en mand anklages for at have slået på et barn i en længere periode, og derfor er sigtet for grov vold.

Den længerevarende mishandling er ifølge politiet foregået i perioden januar 2021 til september samme år på morens bopæl i Hjørring, hvor manden ofte kom på besøg.

Det skriver TV 2 Nord, som har fået aktindsigt i anklageskriftet mod de to.

Politiet mener, at kvinden og manden, som er henholdsvis 33 og 34 år gamle, har slået og sparket drengen på kroppen, arme, ben og i hovedet, og at den dengang tre-fireårige dreng fik en lang række skader efter mishandlingen.

Lokalmediet skriver yderligere, at drengen blandt andet fik blodunderløbne mærker på bryst, ryg, arme og ben, samt brud på to ribben, brud på brystbenet og et brud på en knogle i højre hånd.

Det er uvist, hvordan de to forholder sig til de alvorlige anklager.

Sponsoreret indhold