Krimi7. juli 2022

Model og veninde blev smidt livløse foran hospital: Nu er flere anklaget for mordene

En filmproducer og en skuespiller er blevet anklaget for mordet på de to kvinder, der i november blev fundet smidt livløse foran hver deres hospital
Christy Giles
24-årige Christy Giles og hendes 26-årige veninde blev i november dræbt og efterladt livløse foran hver deres hospital.
 Foto: Instagram

Den kun 24-årige model Christy Giles og hendes veninde, arkitekten Hilda Marcela Gavrales-Azola, 26, blev i november dumpet foran hver deres hospital i Los Angeles.

Begge var de livløse, da de blev fundet.

Christy Gilles blev erklæret død på stedet, mens hendes veninde i 14 dage kæmpede for at komme tilbage til livet. Men lægerne måtte til sidst give op og kunne meddele, at de ikke kunne gøre mere for hende.

I december lød det fra myndighederne, at de havde anholdt tre mænd i sagen. Her lød det, at de havde sigtet 37-årige filmproducer David Pearce, 47-årige Michael Ansbach og den 42-årige skuespiller Brandt Osborn.

Her lød det, at Pearce skulle være skyldig i mordene, mens de to andre mænd blev sigtet for medvirken til drab.

Anklagemyndigheden gik dog dengang ikke videre med anklagerne, og både Ansbach og Osborn blev løsladt, mens Pearce fortsat sad bag tremmer, da han mellem 2010 og 2020 angiveligt skulle have begået seksuelle overgreb og voldtaget fire kvinder.

Nu, syv måneder senere, kan politiet ifølge Los Angeles Times bekræfte, at filmproduceren og “NCIS”-stjernen officielt er anklaget for mordene på de to kvinder.

Michael Ansbach er for nuværende, hverken sigtet eller anklaget for noget i sagen.

Død af overdosis

I starten af april stod det klart, at de Christy Giless døde som følge af en forgiftning forårsaget af stoffer. Ifølge retsmedicineren var hun blevet fodret med en grum blanding af både kokain, fentanyl, ketamin og meget andet.

Stoffer, der alle er repræsenteret i det berygtede “date rape drug”.

Artiklen fortsætter under billedet

Hilda blev kun 26 år gammel.
Hilda blev kun 26 år gammel.
 Foto: Privat

Modellens veninde døde som følge af organsvigt, men også hun havde blodet fyldt med stoffer, lød det videre.

Begge pigers dødsfald blev derfor hurtigt erklæret som mord.

Filmproduceren David Pearce skal, ifølge People, stå skoleret for retten den 11. juli. Her forventes det, at han erklærer sig ikke-skyldig.

Sponsoreret indhold