Krimi21. oktober 2021

Luksussenge stjålet: Udlover stor dusør

Dobbeltsenge til en værdi af 1,2 millioner kroner er blevet fjernet fra lager nær Esbjerg - ejeren udlover nu en dusør for at få sine senge tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20150603-142833-4-1920x1279we.jpg
 Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

De kommer til at ligge godt.

I hvert fald indtil politiet - måske - får fat i kraven af de tyveknægte, der forleden slap afsted med senge til en samlet værdi af 1,2 millioner kroner.

Det har nu fået ejeren, møbelhandler Willy Støckler, til at udlove en dusør på 50.000 kroner.

- Vi kom hjem fra 14 dages ferie og opdagede i weekenden, at sengene var stjålet fra vores midlertidige lejemål, siger han til JyskeVestkysten.

Ni dobbeltsenge af mærket Hästens er således blevet kørt væk fra lageret på Sædding Ringvej, og værdien er altså ret stor.

Politiets formodning er, at en lastvogn eller en større varebil må have været i brug, da tyve brød ind i lageret tæt på Esbjerg.

Udsalgsprisen på mærket er fra 70.000 kroner og opefter, og samlet koster de stjålne senge 1,2 millioner kroner, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Pas på hælervarer

Indbruddet blev anmeldt onsdag eftermiddag. Det er sket i tiden mellem torsdag 14. oktober og onsdag.

Nu håber politiet på assistance fra borgerne, selv om man allerede har nogle spor at gå efter, fremgår det af en pressemeddelelse.

I øvrigt opfordres personer, der har fået tilbudt en Hästens-seng, til at henvende sig, hvis tilbuddet lyder for godt til at være sandt.

Sponsoreret indhold