Krimi21. oktober 2021

Efter fund af lig: Brian Laundries forældre afviser vildt rygte

Der er begyndt at cirkulere rygter om, at Brian Laundris forældre plantede de ejendele, som blev fundet tæt på ligresterne
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Brian Laundries families advokat har været nødt til at gå ud og afvise et hårrejsede rygte.

For siden politiet i går fandt ligrester fra et menneske - angiveligt nær stedet, hvor nogle af Brian Laundries ejendele også blev fundet - har det mystiske rygte nemlig fået grobund.

Rygtet lyder på, at Roberta og Chris Laundrie skulle have plantet sønnens ejendele i Carlton Reservatet, før de blev fundet af politiet.

Det skriver News.com

Gabby Petito, der blev fundet myrdet tilbage i september, var forlovet med Brian Laundrie, og eftersom han har været som sunket i jorden lige siden, har han formentlig været betragtet som hovedmistænkt i sagen om Gabby Petitos død.

Politiet fandt resterne af mennesket, som endnu ikke er bekræftet er Brian Laundrie, i samme naturreservat, som man for nyligt fandt en rygsæk med ejendele, der menes at tilhøre den eftersøgte.

Reservatet ligger kun en kort køretur fra Laundrie-familiens hjem.

Familiens advokat Steven Bertolini fortalte efter fundet, at det var Brians far, Chris, der angiveligt først fandt sønnens ejendele.

Der var tale om en såkald hvid dry bag.

- Området har stået under vand, så I må kunne forstå, at det ikke har været muligt at finde det før i dag, sagde Steven Bertolini til CNN.

- Chris og Roberta kom i det her område først - og de faldt over disse ting.

Det får journalisten fra CNN til at stille spørgsmålstegn ved det, at Chris og Roberte gør det vilde fund første gang de er på stedet - på trods af at, hunde og eftersøgere tidligere har tætkæmmet området.

- Nogle mennesker forstår ikke, hvad der skete i dag ... Men Chris og Roberta gik ind i naturreservatet, og de blev fulgt tæt af to personer fra myndighederne, sagde Bertolini og kaldte samtidigt alle anklager om, at hans klienter skulle have "plantet" tasken for "sludder".

Advokaten fortæller videre, at Chris først ikke ønskede at samle tasken op, men da han ikke kunne finde noget politi fra eftersøgningsholdet, samlede han den alligevel op.

- Her viste politiet ham et billede af rygsækken, som også var blevet fundet i området.

- Og her får de at vide, at der også er blevet fundet ligrester tæt på rygsækken ... og de bliver bedt om at forlade stedet.

Advokaten fortalte, at efter den nyhed var hans klienter "sønderknuste".

- Det er virkelig trist ... kan du forestille dig at finde ud af, at din søns ejendele er blevet fundet tæt ved nogle ligrester ... det må være sønderknusende. Jeg kan sige dig, at de er knuste.

Det er endnu ikke blevet bekræftet, at ligresterne stammer fra Brian Laundrie.

Sponsoreret indhold