Krimi3. maj 2024

Mand sigtet for at kidnappe Mint Butterfield: Nu er der nyt

Den 26-årige mand, der er sigtet for at have taget millionærarvingen Mint Butterfield, er nu også sigtet for at have dyrket sex med hende
16-årige Mint Butterfield er fundet i live, og en mand er nu sigtet for kidnapning. 
16-årige Mint Butterfield er fundet i live, og en mand er nu sigtet for kidnapning.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Millionærarving Mint Butterfield fundet i live – mand sigtet for kidnapning

Lørdag blev den 16-årige millionærarving Mint Butterfield fundet i live – næsten en uge efter at teenageren forsvandt.

I samme ombæring blev en 26-årig mand sigtet for at have taget hende. Og nu manden så blevet sigtet for endnu et forhold i sagen.

Manden, der er identificeret som Christopher “Kio” Dizefalo, er også sigtet for at havde dyrket sex med den mindreårige Mint Butterfield.

Det skriver det amerikanske medie New York Post.

Mint Butterfield og Christopher “Kio” Dizefalo blev lørdag aften fundet i et berygtet område i Los Angeles, der er kendt for at være samlingspunkt for lovløse og stofmisbrugere.

Mint Butterfield har fortalt politiet, at det var et bevidst valg at tage af sted med den nu anholdte.

Ifølge politiet kendte de to da også hinanden på forhånd. Politiet har dog valgt at anholde og sigte Christopher “Kio” Dizefalo for det, der i amerikansk lovgivning kaldes ”child stealing”.

Det er en lovovertrædelse, der minder om kidnapning, men som optræder, når offeret tager frivilligt afsted med gerningsmanden, men hvor myndighederne altså mener, at der er mod loven – enten fordi gerningsmanden har onde intentioner eller fordi det på anden vis kan skade offeret.

Mint Butterfield er barn af millionærparret Stewart Butterfield og Caterina Fake, der står bag succesfulde apps og værktøjer til de sociale medier.

De har begge takket myndighederne for, at deres barn forleden blev fundet i live:

– En dybtfølt tak til hele familien, venner, frivillige og fremmede, der har ringet ind med tips og gjort dette muligt, fortæller forældrene ifølge New York Post.

Sponsoreret indhold