Mand med riffel befinder sig på tag i København

Det er på Panum Instituttet, der ligger ved siden af Rigshospitalet, at manden vil opholde sig.

Det er på Panum Instituttet, der ligger ved siden af Rigshospitalet, at manden vil opholde sig.

(Foto: Ritzau Scanpix)

Hvis du ser en mand med en jagtriffel på taget af Panum Instituttet i København, skal du ikke gå i panik.

Manden er nemlig sendt på taget for at få gjort kål på mange af de duer, der generer håndværkerne, der er i gang med at renovere instituttet.

Det skriver TV 2 Lorry.

I den forgange weekend har den bevæbnede duemand skudt duer ved universitetsbygningen – og i den kommende weekend vil der igen blive affyret skud mod duerne.

Artiklen fortsætter under billedet...

Det er dette dyr - duen - der skal frygte manden med jagtriflen. Foto: MEGA

- Håndværkerne kan simpelthen ikke komme til, for duerne har nærmest stået i kø for at komme ind i bygningen og bygge reder. De klatter over det hele, og det er i øvrigt sundhedsskadeligt at arbejde i, forklarer Inge Feigh Jensen, der er servicemanager på Campus Service Sund, til TV 2 Lorry.

Manden vil blive opholde sig på taget, hvorfra han vil skyde de mange duer. Og derfor har instituttet også oplyst politiet om, hvad der foregår:

- Vi har selvfølgelig adviseret politiet om det, så i tilfælde af at nogle skulle ringe ind og melde om skud, så ved de, hvad det handler om. Desuden forsøger jægeren at holde sig så usynlig som muligt, så folk i område ikke skulle blive bekymrede, siger Inge Feigh Jensen til TV 2 Lorry.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close