Krimi24. marts 2021

Mountainbiker stødte på sexorgie i skov

En lille skov ved Middelfart døjer med et meget frækt problem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxthree390751.jpg
 Foto: MEGA

Et nyt moutainbikespor er blevet anlagt i Staurby Skov ved Middelfart, men nu viser det sig, at den lille skov i forvejen bliver brugt til fysiske udskejelser.

TV 2 Fyn skriver, at mountainbike-entusiasterne på deres cykelture rundt i skoven støder på mænd, der har sex med hinanden.

En af dem er Per Strandstoft, der i den grad har fået at føle, at Staurby Skov er mødestedet for sexlystne mænd.

En søndag eftermiddag cyklede han på en af de nyanlagte ruter i Staurby Skov, der angiveligt har fået tilnavnet "Bøssernes Paradis", og han lagde godt mærke til, at der var mange mænd, der gik søgende rundt i skoven:

- Og så går det ret hurtigt op for mig, hvad der foregår. Jeg ser fem mænd, der er i gang – helt bogstaveligt talt. Og da jeg kommer rundt, kører jeg nærmest ind i to mænd, der står under en meter fra sporet og har sex helt åbenlyst, fortæller Per Strandstoft til TV 2 Fyn.

Mountainbikeren fastslår, at de sexdyrkende mænd ikke krænker ham, men han bliver da påvirket af synet.

- Det var meget voldsomt og meget åbenlyst. Jeg møder 10-12 mænd, der er i gang med at have sex med hinanden – helt åbenlyst. Det er faktisk ikke særlig sjovt, siger Per Strandstoft.

Fyns Politi oplyser til TV 2 Fyn, at der først er tale om en ulovlig handling, når der er nogen, der med vilje har forsøgt at blufærdighedskrænke.

Sponsoreret indhold