Krimi25. september 2019

Louise forsøgt slået ihjel: Nu beder hendes familie om hjælp

26-årige Louise blev tidligere i september forsøgt dræbt med adskillige knivstik og derefter skubbet ud fra første sal. Nu beder hendes familie og hjælp.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/louise_6.jpg
 Foto: privat/Facebook

2. September blev en skæbnesvanger dag for 26-årige Louise. Her blev hun overfaldet af tre udenlandske mænd i sit hjem i Kolding.

Hun blev stukket adskillige gange i både nakke, mave, hals og ryg og bagefter skubbet ud ad et vindue på første sal.

Louises blot toårige søn lå i lejligheden imens de makabre scener udspillede sig. Og med flere operationer i vente i den kommende tid, har den lille familie hårdt brug for hjælp.

Derfor har Louises mor startet en indsamling, for at hjælpe den unge kvinde og sønnen igennem den svære tid.

- Der venter hende en lang og sej genoptræning og adskillige flere operationer, for ikke at nævne det psykiske overlast, hun har lidt, står der i opslaget om indsamlingen på Facebook.

  • - Der venter også Louise og hendes lille søn en svær tid, og vi vil her igennem evt. bede folk om en eller anden form for bidrag, der kan forsøde tilværelsen for de to, når Louises kræfter igen er dertil.

Louises mor oplyser til B.T., at indsamlingen er lovlig, og at den er oprettet i samarbejde med en advokat.

Louises mor har tidligere fortalt til JydskeVestkysten, om det chokerende syn, hun blev mødt af, da hun så sin kvæstede datter for første gang.

- Et mareridt. Da vi fik det at vide, var det et chok, og det var det også, da vi så hende ligge med slanger ud over det hele for at holde hende i live, og hun var blevet syet sammen efter at være blevet stukket i halsen, siger moderen til mediet.

Tre mænd blev efter overfaldet anholdt og fremstillet i grundlovsforhør bag lukkede døre. Ifølge JyskeVestkysten blev to af dem varetægtsfængslet, mens den tredje blev løsladt.

Siden af den ene af de to varetægtsfængslede ligeledes blevet løsladt. Han er dog stadig sigtet i sagen.

Den sidste mand er ifølge mediet Louises tidligere kæreste, som også er barnets far.

null

Sponsoreret indhold