Krimi2. maj 2024

Lærerinde og frivillig kirkemedarbejder anholdt: Gav 15-årig blowjob

En 26-årig lærerinde er sigtet for at have haft et seksuelt forhold til en 15-årig dreng. Hun havde dog ikke samleje med dreng, fordi hun angiveligt ville "holde ham ren"
26-årige Reagan Gray arbejdede som frivilligt i en kirke i delstaten Arkansas – her startede hun angiveligt et forhold til en 15-årig dreng.
26-årige Reagan Gray arbejdede som frivilligt i en kirke i delstaten Arkansas – her startede hun angiveligt et forhold til en 15-årig dreng.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: Mulig serieblotter på spil: Slog til tre gange

En ung kvinde lignede udadtil en, som levede et kristent og roligt liv. Hun arbejdede som lærerinde på en lokal skole i byen North Little Rock i delstaten Arkansas, ligesom hun var frivillig i byens Baptistkirke.

Men sandheden viser sig nu at have været en helt anden – i hvert fald hvis man spørger det lokale politi.

26-årige Reagan Gray er nemlig blevet sigtet for at have groomet og begået seksuelle overgreb på en 15-årig dreng, som hun mødte i sit arbejde som frivillig i kirken.

Det skriver The Mirror.

Ifølge teenageren blev han seksuelt forulempet af lærerinden mellem fem og ti gange fra efteråret 2020, hvor hun i det tidsrum flere gange udøvede oralsex på ham.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-01/Reagan-Gray1.jpg
Reagan Gray hjalp blandt andet i kirkens afdeling for musik, hvor hun ifølge teenagedrengen fik fat i hans telefonnummer.
 Foto: Privat

Sagens offer har forklaret til politiet, at Gray kun udførte oralsex på ham, fordi "han skulle holdes ren og uskyldig".

Forældre opdagede beskeder – gik ikke til politiet

Sagen med den 26-årige lærerinde kunne have været opdaget og stoppet længe før.

Forældrene til den 15-årige dreng opdagede i efteråret 2020 flere beskeder på deres søns telefon, som de gik til kirken med. Derfor blev Reagan Gray sendt til rådgivning af kirken, men i løbet af få uger var hun tilbage i guds hus, hvor hun ifølge anklagerne fortsatte sin affære og seksuelle overgreb på teenageren.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-02/Reagan-Gray.jpg
Reagan Gray, som arbejdede som lærerinde og frivillig i en kirke, er under anklage for at have haft et forhold af seksuel karakter med en 15-årig dreng.
 Foto: Politi

Reagan Gray er udover de seksuelle overgreb også under anklage for at have sendt nøgenbilleder til den 15-årige dreng på 'daglig basis', fremgår det af retsdokumenter i sagen.

Lærerinden mødtes angiveligt med drengen i sin bil og hjemme i hendes egen lejlighed i byen Monticello indtil maj 2021.

Den 15-årige har til politiet forklaret, at lærerinden fandt frem til hans mobilnummer i en WhatsApp gruppe for kirkens, som de begge var en del af, musikprogram.

Reagan Gray blev i forbindelse med rådgivningen i kirken tilknyttet præstens, som fungerede som en form for mentor.

Over for hende indrømmede den 26-årige lærerinde, at hendes forhold til teenageren var af seksuel karakter, og at hun forsatte forholdet efter endt rådgivning, hvor hun skiftede WhatsApp ud og i stedet kontaktede drengen på Snapchat.

Gray meldte sig selv til politiet i slutningen af sidste uge, hvor hun blev præsenteret for sigtelserne i sagen – hun blev efterfølgende løsladt mod en kaution på 20.000 dollars (omkring 140.000 kroner red).

Sponsoreret indhold