Krimi1. maj 2024

Mulig serieblotter på spil: Slog til tre gange

En eller flere mænd blottede sig tirsdag flere gange i Roskilde - en svensk mand blev i den forbindelse anholdt
Tirsdagen bød på flere episoder i Roskilde, hvor en mandsperson blottede sig for tilfældige mennesker. Den ene episode fandt sted på Roskilde Station.
Tirsdagen bød på flere episoder i Roskilde, hvor en mandsperson blottede sig for tilfældige mennesker. Den ene episode fandt sted på Roskilde Station.
 Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: 18-årig sigtet: Voldtog og røvede prostitueret

En tunnel, et møntvaskeri og på stationen.

Alle steder, hvor man umiddelbart ikke ville smide bukserne - det havde en eller flere gerningsmænd dog ikke helt forstået tirsdag.

Midt- og Vestsjællands Politi fik den første anmeldelse om en blotter i Roskilde klokken 7.39 om morgenen, skriver de i deres døgnrapport for tirsdagens episoder.

Her havde en kvinde bemærket en mand, som stod og blottede sig i tunellen Røde Port.

Politiet fik endnu en melding klokken 8.35, der gik på, at den samme mand stod og onanerede ved et møntvaskeri i Jernbanegade.

Der blev herefter sendt en patrulje til stedet, som fik fat på en 37-årig svensk mand, som blev sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden blev løsladt efter endt afhøring.

Så skulle man ellers tro, at Roskilde havde haft rigeligt med blufærdighedskrænkelser for tirsdagen, men det var ikke helt slut.

Senere på dagen fik de nemlig endnu en anmeldelse om, at en mand stod og blottede sig på Roskilde Station.

Politiet nåede denne gang ikke at få fat i manden, der var forsvundet fra området, da de kom frem.

De skriver derudover, at de nu skal undersøge, om den 37-årige svenske mand kunne være gerningsmanden bag blotteriet på Roskilde Station.

Sponsoreret indhold