Krimi21. oktober 2019

Kvinde vælter ud på skinnerne - få sekunder senere kommer toget

En dramatisk redningsaktion blev sat i værk i sidste uge, efter en kvinde faldt ud på skinnerne sekunderne før, at et tog kom bragende ind på stationen. Se den rædselsvækkende video lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-10-21_kl._13.18.52.png
 (Foto: YouTube)

Denne video viser det rædselsvækkende øjeblik, hvor en kvinde væltede ud på skinnerne – i sekunderne inden, at et tog kom buldrende ind på stationen.

Den dramatiske episode fandt sted i sidste uge på en undergrundsstation i den argentinske hovedstad, Buenos Aires.

Her blev en kvinde ved et uheld skubbet ned på skinnerne, blot sekunder før at et tog kom buldrende mod stationen.

Hele den hårrejsende episode blev fanget af undergrundbanens overvågningskamera, hvor man også kunne se, hvordan tililende personer i al hast forsøgte at redde kvinden fra at blive påkørt af toget.

De viftede således voldsomt med armene i et febrilsk forsøg på at gøre togføreren opmærksom på, at der lå en kvinde på skinnerne.

Og nærmest ved et mirakel lykkedes det.

Togføreren nåede således at bremse toget lige akkurat i tide, og kvinden – samt alle andre på stationen – slap med skrækken.

- Folk signalerede, og jeg så med det samme personen på skinnerne og hev i nødbremsen. Nøjagtigt, som protokollen foreskriver, har togføreren efterfølgende fortalt La Nacional.

Kvindens ægtemand har også udtalt sig til mediet:

Han fortæller, at kvinder efter omstændighederne har det godt, men at hun stadig er meget rystet:

- I dag bad hun om at se videoen fra uheldet, og så begyndte hun at græde. Hun kan ikke forstå det, fortæller manden til det argentinske medie.

Du kan se videoen herunder:

Sponsoreret indhold