Dansk musiker i voldsom ulykke: Muskler i halsen er revet over

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Den 49-årige popsanger Whigfield har været involveret i en alvorlig trafikulykke i Spanien, hvor hun bor. Ulykken har blandt andet kostet hende overrevne muskler i halsen.

Det skriver Whigfield, der bærer det borgerlige navn Sannie Charlotte Carlson, på sine sociale medier.

Til B.T. uddyber den 49-årige Whigfield, hvordan ulykken skete:

- Jeg kørte ned i en dyb grøft for at undgå en modkørende bil. Prognosen er trykkede ribben, cervical trauma (skader mod halsen, red.), og en flot bule i panden. Glad for min sikkerhedsele, skriver popsangerinden til B.T. via Messenger.

Også på Facebook og Instagram sætter Whigfield ord på den alvorlige ulykke, der altså har kostet hende en tur på hospitalet – og som betød, at hun lørdag måtte aflyse en koncert i feriebyen Benidorm på den spanske østkyst.

- Kære venner, jeg er virkelig ked af, at jeg ikke kunne komme til Benidorm. Jeg var desværre i en forfærdelig bilulykke, men jeg er snart tilbage til at feste med jer alle sammen, skrev hun søndag på sin Facebook-profil, mens hun på Instagram har skrevet:

- Tak for sikkerhedsseler. Dette vil være min udsigt de kommende fem dage. Forslåede ribben og overrevne muskler i halsen. Tak for al den kærlighed, I har vist, det er virkelig værdsat, men jeg er svær at ødelægge, skriver musikeren på sin Instagram-profil.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close