Krimi18. marts 2024

Kvinde anholdt: Forsøgte at sælge barn på 18 måneder

Den 33-årige amerikanske mor er blevet anholdt for børnemishandling, omsorgssvigt og for at have forladt sit barn
Denne mor forsøgte angiveligt at sælge sit barn til en helt tilfældig medarbejder i starten af marts. Nu er hun fængslet.
Denne mor forsøgte angiveligt at sælge sit barn til en helt tilfældig medarbejder i starten af marts. Nu er hun fængslet.
 Foto: Politi

LÆS OGSÅ: Stedfar tiltalt for drab på baby: – Jeg ved, det ikke er mig!

De fleste med børn kender nok følelsen af, at man får lyst til at give dem væk – men det bliver heldigvis normalt ved tanken.

Sådan var det ikke for 33-årige Jessica Woods, der tilsyneladende havde fået nok af opgaven som mor og derfor forsøgte at sælge sin 18 måneder gamle datter for det nette beløb af 500 dollars.

Hun er derfor nu blevet anholdt og sigtet for børnemishandling, omsorgssvigt og for at have forladt sit barn.

Det skriver amerikanske People.

Ifølge politiet gik Jessica Woods rundt i en butik i byen Palatka i delstaten Florida, USA, da en butiksansat henvendte sig til hende for at høre, om hun havde brug for hjælp.

– Woods sagde til den ansatte, at hun ikke havde brug for hjælp, men tilbød derimod at sælge sit barn til medarbejderen for 500 dollars (cirka 3500 kroner red.).

– Da den ansatte afslog tilbuddet om at købe hendes barn, forlod Woods butikken og efterlod sin datter, skriver det lokale politi om den absurde opførsel fra kvinden.

Medarbejderen henvendte sig straks herefter til politiet med den 18 måneder gamle pige.

Datteren er efterfølgende blevet placeret i fosterpleje.

Jessica Woods blev anholdt 7. marts, og er for nuværende fængslet mod en kaution på 255.000 dollars (cirka 1,7 millioner kroner red.).

Sponsoreret indhold