Krimi16. maj 2024

Korsørmandens uhyggelige dobbeltliv: Her er Philip Westh

Hvem kunne have forudset, at den særdeles velklædte marketingschef Philip Westh i det skjulte havde sadistiske og grufulde fantasier om at kidnappe kvinder og udsætte dem for diverse grufuldheder? En fantasi han endte med at udleve
Philip Westh har erkendt, at han frihedsberøvede den 13-årige pige i Kirkerup. Hun blev holdt fanget i 27 timer. Ligesom han har erkendt seksuelle overgreb mod hende. Han nægter dog fuldbyrdet voldtægt og grov vold.
Philip Westh har erkendt, at han frihedsberøvede den 13-årige pige i Kirkerup. Hun blev holdt fanget i 27 timer. Ligesom han har erkendt seksuelle overgreb mod hende. Han nægter dog fuldbyrdet voldtægt og grov vold.
 Foto: Privat

TIP OS: Kender du mere til sagen? Del din viden i en mail til kmr@sh.dk

LÆS OGSÅ: Anden dag i Emilie Meng-sagen: Uhyggelige seksuelle fantasier afsløret

Han var introvert, boede alene, havde aldrig haft en kæreste og skulle gerne have en tår alkohol, før mundtøjet begyndte at tale.

En tidligere klassekammerat har beskrevet Philip Westh som en person, der helst ville være for sig selv.

– Han var en meget underlig dreng. Meget alene og meget svær at få øjenkontakt med, har en tidligere klassekammerat tidligere fortalt til SE og HØR.

– Han var det mærkeligste menneske, fortsatte kammeraten.

Men i nyere tid var han også blevet en særdeles velklædt ung mand, der med et job som marketingschef i en virksomhed i Sorø, havde styr på karrieren. Han havde egen bil og eget parcelhus i den lille sydsjællandske by Svenstrup. Ligesom han foretog sig noget så normalt som at tage til EM-fest med en gruppe venner.

Men i det skjulte udlevede Philip Westh svært sadistiske og grufulde fantasier mod unge piger.

Det mener hvert fald anklagemyndigheden, der i de næste seks uger forsøger at få den 33-årige Philip Westh dømt i tre sager, der dækker over voldtægter, frihedsberøvelser, vold og drab begået mod unge piger.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-16/Phillip-2.png
I retten er den 33-årige Philip Westh også ulasteligt klædt i mørkeblåt jakkesæt, vest og hvid skjorte. Håret er nyklippet og sat.
 Foto: Privat

Han har dog allerede erkendt sig skyldig i at have frihedsberøvet den 13-årige pige, der var på vej hjem fra sin avisrute i Kirkerup, ligesom han indrømmer at have udsat hende for andet seksuelt forhold end samleje. Derfor bringer vi hans navn og billede nu.

Han har nægtet fuldbyrdet voldtægt og grov vold. Ligesom han nægter sig skyldig i sagerne om Emilie Meng og den 15-årige efterskoleelev.

Vi ved ikke, hvad han har forklaret om de 27 timer i april sidste år, hvor den 13-årige pige var i hans varetægt. Denne forklaring blev afgivet for lukkede døre af hensyn til den 13-årige pige.

En afhængighed

I retten er det kommet frem, hvordan den tiltalte, der i medierne har fået tilnavnet Korsørmanden, havde grufulde fantasier om at kidnappe kvinder.

To noveller, som blev fundet, mens tiltalte Philip Westh sad varetægtsfængslet, indgår i den historiske sag.

Der kom et lille fnis fra den særdeles rolige mand med de monotone svar og det faste blik, da han blev spurgt ind til sit kendskab til novellerne, der ifølge anklageskriftets kosterliste har navnene "Jeg havde set frem til denne dag" og "Det havde været en dag udover det sædvanlige".

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-16/Phillip-1.png
Der blev hjemme hos Philip Westh fundet et rulle pakketape med dna fra Emilie Meng. Selv forklarer han, at han har fundet den i nærheden af Borup.
 Foto: Privat

– Jeg vil kalde det tanker eller fantasier, forklarede han anklageren og slog samtidig fast, at der var tale om fiktion.

Han fortalte så, at det overordnet set handler om at bortføre unge piger og udsætte dem for forskellige sadistiske ting.

– Indgår der voldtægt?, spurgte anklageren.

– Ja, svarede Philip Westh.

Det fik anklageren til at stille spørgsmålstegn ved, at novellerne er skrevet i jeg-form.

– De er bygget på lyster, tanker og noget, jeg har set på computeren eller hørt om, sagde han og bekræftede på samme tid, at fantasierne var om ham selv.

Han erkendte også, at novellerne kredsede om kvinder, der bliver udsat for vold og også bliver bundet.

– Det er min afhængighed. Det er en måde at dyrke det videre på inde i fængslet, hvor jeg er afskåret fra at se noget på computeren, svarede han.

Planlagde han mere?

Den 33-årige Philip Westh havde også en hemmelig navneliste med unge piger. Piger, som han forklarede, at han fantaserede om at kidnappe.

Nogle af dem kendte han i forvejen, andre havde han fundet på Facebook eller Snapchat.

Blandt andet var der tale om unge piger, der gjorde rent på hans arbejde.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-05-16/Phillip-3.png
Philip Westh er Brøndby-fan.
 Foto: Privat

Han forklarede i retten, at han havde behov for at "sætte ansigt" på sine seksuelle fantasier. I tiden op til sin anholdelse brugte Philip Westh – efter eget udsagn – omkring to timer om dagen på sadistisk hardcore porno.

På listen over piger, der på et tidspunkt har heddet noget med "planlægning/kidnapning", var der også tilføjet adresser, navne og billeder.

Pigerne på listen er blevet informeret om, at de er på listen. Ingen af sagens tre forurettede er at finde på listen.

Sagen fortsætter tirsdag 21. maj, hvor tre vidner skal afgive forklaring om sagen i Kirkerup, ligesom den 13-årige piges videoafhøring vil blive afspillet for lukkede døre.

Sponsoreret indhold