Kenneth tæskede sin kone ihjel på krydstogtskib: Fundet død i sin celle

Foto: Facebook/Privat

Familien, der er fra Utah i USA, var i 2017 ombord på et krydstogt til Alaska, da manden tæskede sin kone ihjel.

43-årige Kenneth Manzanares erkendte sidste år at have dræbt sin 39-årige kone Kristy Manzanares. Og han blev i januar i år idømt 30 års fængsel.

Onsdag i sidste uge - den 14. juli klokken 7 lokal tid blev manden så fundet livløs i sin celle i Alaska og klokken 7.42 blev han erklæret død.

Det skriver The Sun. 

Kenneths død var ifølge myndighederne ikke forbundet med corona eller noget kriminelt.

Hæslig forbrydelse

Parret og deres tre døtre var taget på ferie på krydstogtskibet Emeralds Princess for at fejre deres 18-års bryllupsdag.

Men de lykkelige omstændigheder blev pludseligt ganske blodig.

- Det var ikke et pludseligt voldstilfælde, men en kold og kynisk handling. Der skal han tilbringe 30 år bag tremmer, uden mulighed for prøveløsladelse, løs det dengang var anklager Bryan Wilson.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Det var på dette skib, kvinden blev tæsket ihjel. Foto: Ritzau Scanpix

- Dommen vil desværre ikke bringe Kristy tilbage til hendes familie og venner, men vi håber alligevel, at det vil give en form for følelse af retfærdighed for den hæslige forbrydelse.

Et voldsomt skænderi

Parret boardede skibet 4. juli og allerede dagen efter fortalte Kristy angivelgit, at hun ikke brød sig om mandens opførsel.

Under skænderiet får hun angiveligt fortalt, at hun ønsker at blive skilt, og at hun gerne vil have at Kenneth stiger af skibet igen, når de rammer Juneau i Alaska, så hun og børnene kunne rejse alene tilbage til Utah.

Her bad manden så angiveligt døtrene om at forlade kahytten. 

Børnene så det ske

Få minutter senere hører de deres mor skrige, de forsøger desperat at komme ind og at hjælpe hende, men deres far råber ”I må ikke komme ind”.

Pigerne kunne efterfølgende beskrive, hvordan de ude fra kahyttens balkon kunne se deres far sidde overskrævs på deres mor, mens han gentagende gange slog hende i hovedet.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Tre piger mistede med et deres mor. Foto: Privat/Facebook

Et øjenvidne kunne efterfølgende berette, at han havde set en af døtrene råbe efter hjælp.

- En lille pige kom løbende ud af kahytten og råbte efter hjælp, og at hendes forældre havde skændes. Hun virkede desperat, men fik ikke hurtigt hjælp af ansætte, fortæller Chris Ceman.

Artiklen fortsætter under billedet ... 

Først i februar i år erklærede manden sig skyldig i drab. Foto: Mega

Da vagterne kom til parrets kahyt var Kenneth Manzanares’ hænder ifølge flere medier fyldt med blod, og han skulle have sagt ”hun ville ikke stoppe med at grine af mig”.

Kenneths advokater argumenterede for, at han led af en udiagnosticeret bipolar lidelse, havde blandet medicin og alkohol og var påvirket af en abnormaliteter i hjernen efter årevis med kontaktsport. 

Troede det var en selskabsleg

Passagerne på krydstogtskibet var midt i en selskabsleg, da de den aften fik meldingen om en ”alvorlig hændelse” over højtalerne.

Selskabslegen, som de var i gang med gik – ironisk nok – ud på, at passagerne skulle løse et mordmysterium. Det fik derfor flere til at tro, at meddelelsen var en del af legen.

Men den ”alvorlige hændelse” skulle altså vise sig at være drabet på moren til tre.

Har du det svært? 

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-05

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close