Slog konen ihjel på krydstogtskib: Nu er dommen faldet

30 år bag tremmer.

Så længe kan den i dag 43-årige amerikanske mand fra Utah se frem til at tilbringe i fængslet, efter at han i 2017 valgte på brutal vis at tage livet af sin kone.

Det fortæller advokat Bryan Wilson i en pressemeddelelse.

Kenneth Manzanares og hans dengang 39-årige hustru, Kristy Manzanares var taget på ferie på krydstogtskibet Emerald Princess sammen med deres tre døtre for at fejre deres 18-års bryllupsdag.

Men de lykkelige omstændigheder blev pludseligt ganske blodige.

- Det var ikke et pludseligt voldstilfælde, men en kold og kynisk handling. Derfor skal han tilbringe 30 år bag tremmer, uden mulighed for prøveløsladelse, lyder det fra advokat Bryan Wilson.

- Dommen vil desværre ikke bringe Kristy tilbage til hendes familie og venner, men vi håber alligevel, at det vil give en form for følelse af retfærdighed for den hæslige forbrydelse.

Et voldsomt skænderi

Parret boardede det store skib den 24. juli sammen med deres tre døtre og andre dele af familien, og umiddelbart virkede alt fryd og gammen.

Men dagen efter lod Kristy sin mand vide, at hun ikke brød sig om hans opførsel.

Under skænderiet får hun desuden fortalt, at hun ønsker en skilsmisse, og at hun gerne vil have, at Kenneth stiger af båden igen, når de rammer Juneau i Alaska, så han kan rejse alene tilbage til Utah, hvor de kommer fra.

Artiklen fortsætter under billedet

Det var udadtil lykkelige omstændigheder, der fik parret til sammen med deres børn og nærmeste familie til at boarde krydstogtskibet. Men det sluttede på tragisk vis. Foto: Facebook/privat

Pigerne så det hele

Her skulle Kenneth så have fortalt to af sine døtre, at de skulle forlade kahytten, hvorefter de begge går ind i den tilstødende kahyt, hvor andre medlemmer af familien bor.

Bare få minutter senere hører de begge deres mor skrige, og de forsøger at komme hende til hjælp, mens deres far råber; ”I må ikke komme ind”.

Begge piger kunne bagefter på grusom vis berette om, hvordan de ude fra kahyttens balkon så deres far sidde overskrævs på deres mor, mens han slog hende igen og igen i hovedet.

Han forsøgte efterfølgende at smide konen ud over båden fra balkonen.

Til alt når to af Kristys brødre samt hendes far at komme ind i kahytten, og kun få sekunder inden hun ville være forsvundet i det store hav for altid, når hendes ene bror at gribe fat om hendes ankel og får hevet ind tilbage på værelset.

Troede det var underholdning

Alt imens Kenneth Manzanares på brutal vis har taget livet af sin egen kone og sine døtres mor, er resten af gæsterne på båden i gang med at løse et mordmysterie. Så da der over højtalerne lyder en besked om, at der er sket ”en alvorlig hændelse”, troede de straks, at det var en del af legen.

En gæst ombord skibet kunne dog efterfølgende fortælle om, hvordan han så en af parrets tre døtre komme løbende, mens hun råbte efter hjælp.

Først her gik det op for dem, at der ikke var tale om underholdning.

- En af de små piger kom løbende ud, hun råbte efter hjælp, og sagde, at hendes forældre havde været oppe at skændes. Hun lød meget desperat, og personalet kom så hurtigt, de kunne, lød det i 2017 fra passageren Chris Ceman ifølge Miami Herald til CBS.

Det var først i februar måned 2021, at Kenneth Manzanares erklærede sig skyldig i mordet på sin kone, og nu har han så endelig fået sin dom.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close