Krimi18. september 2019

Kendt fra "Løvens Hule": Nu er han blevet politianmeldt

Den kendte løve Peter Warnøe fra det populære investeringsprogram "Løvens Hule" er blevet politianmeldt af Erhvervsstyrelsen.
https://imgix.seoghoer.dk/dr-0281539_1.jpg
 (Foto: Per Arnesen/DR)

30. august blev Peter Warnøe, der er særdeles gode venner med Kronprinsen, politianmeldt af Erhvervstyrelsen, fordi han har taget ulovlige aktionærlån.

Det bekræfter Nordsjællands Politi overfor Børsen.

Den kendte erhvervmand har angiveligt i flere år brudt loven ved at hæve millioner af kroner i flere af sine selskaber og taget ulovlige aktionærlån for over 20 millioner kroner.

Børsen har tidligere skrevet om 14 påtaler, som Peter Warnøe har fået fra sine uafhængige revisiorer, fordi han handlede i strid med selskabsloven.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/peter_warnoee.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

(Foto: Kasper Wenstrup)

I en mail til Børsen skriver Peter Warnøe som reaktion på politanmeldelsen, at der ikke er tale om forhold, som ikke tidligere var beskrevet i pressen.

- Jeg synes jo ikke, at det er sjovt at bryde loven, men det en måde at overleve på og komme videre. Du kan godt kalde det desperation, hvis det er det rigtige ord, har den kendte løve tidligere sagt til Børsen.

Efter historiene om de ulovlige investeringer så dagens lys, har Peter Warnøe trukket sig som invester i DR-programmet "Løvens Hule".

Han har også taget orlov fra posten som direktør i hans egen fond, Nordic Eye.

- Arbejdsmæssigt er jeg inde i en meget travl periode for tiden, hvor en af mine vigtige prioriteter er at få bragt orden i en række private aktionærlån, der ikke skulle have været foretaget, skrev han i et opslag på Facebook for et par uger siden.

- Mine regnskaber er åbne, og der har ikke været skjult noget, men det er klart, at det ikke er en situation, jeg ønsker skal fortsætte.

I det seneste regnskab for Warnøes virksomhed Oyster Invest fremgår det ifølge Børsen, at finansmanden stadig skylder over 10 millioner kroner i sit eget selskab.

Sponsoreret indhold