Influencer pludselig død i en alder af 22 år: Her er hendes sidste hårrejsende opslag

Foto: Instagram, Julia Hennessy Cayuela

- Livet er kort, lad os skeje ud – mig, dig, Gud og vejen.

Sådan lød influencer Julia Hennesy Cayuelas hjerteskærende sidste ord i cyberspace, før hun mistede livet i en voldsom motorcykelulykke i Brasilien.

Hendes særlige budskab nåede ud til hendes i alt 332.000 følgere, ganske kort tid før hun drog afsted på turen med sin mand, Daniel Cayuela den 15. juli i området omkring San José dos Pinhais, uden for Sao Paulo.

Det skriver The Sun.

Den unge kvinde blev fragtet med helikopter til byen Parana, mens hun stadig var i kritisk tilstand. Senere døde hun på hospitalet.

Delte drømmene

Daniel, som selv har mere end 110.000 Instagram-følgere, kom også slemt til skade i ulykken. Efter ankomsten til hospitalet måtte han gennem omfattende operationer i skulderen, og han er fortsat under skarpt opsyn af lægerne.

- Dine drømme er også mine, skrev den populære brasilianske influencer, før hun til sidst taggede sin elskede mand.

Parret, der har været gift i de seneste fire år, var ivrige motorcykelentusiaster og har ofte dokumenteret deres rejser på to hjul gennem deres sociale profiler.

Begge lagde de som det sidste før den skæbnesvangre køretur et billede op, hvor de poserer iført hjelme og køredragter foran det store gule byskilt i byen Capão Bonito.

fans hyldede Julia

Det lokale politi og efterforskere fortæller ifølge NY Post til medier i lokalområdet omkring byerne Paraná og Ecovia, at det er deres klare mistanke, at Cayuelas-parret kolliderede med en forbikørende lastbil i et kryds.

Julia blev begravet den 17. juli i influencer-ægteparrets hjemby. Hundredvis af fans og følgere deltog.

Det er især Julias sidste tekst på Instagram, der vækker opsigt ovenpå den tragiske hændelse.

- Det virker næsten, som om hun vidste, hvad der skulle til at ske, skriver det brasilianske medie Otempo, som desuden kan fortælle, at Julia i sine videoer tidligere har kaldt vejene omkring ulykkesstedet for snoede og svære at køre på. Og at hun nemt kunne blive svimmel af de små sving og besværlige terræn.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close