Krimi9. august 2023 (opd. 9. august 2023)

Igen i dag: Robert Hansens søster støtter ham i retten

Tilhørerrækkerne er noget mere tomme på anden dagen i sagen mod Robert Hansen, der er tiltalt for to tilfælde af vold mod ekskæresten Nynne Larsen
Interview med Robert Hansen i anledning af, at han fylder 40 d. 5. oktober.Tid: 10-11.30 på cafeen Promenaden på Frederiksberg.  Journalist: Camilla, 40959616  Journalist: Camilla Maria Johansen/Se & HørFotograf: Søren Jul Lamberth/Aller Foto&Video
I dag falder dommen i sagen, hvor Robert Hansen er tiltalt for vold mod ekskæresten.
 Foto: Søren Jul Lamberth

Det er anden dag i Retten på Frederiksberg, hvor Robert Hansen sidder på anklagebænken tiltalt for to tilfælde af vold, hvoraf det ene er af grov karakter, mod sin ekskæreste Nynne Larsen, der anmeldte ham sidste sommer.

Det store hvide lokale er langt fra fyldt op, og mellem pauserne kommer der ikke mange andre lyde end klik fra de ni fremmødte journalisters tastaturer, der alle sidder på tilhørerrækkerne.

I går var der flere sæder fyldt op på bagerste række i lokalet, men i dag er der kun to stole taget, udover de ni, journalisterne sidder på. Stolene er taget af en ung herre, der har forbindelse til Roberts forsvarer Erbil Kaya, og en enkelt pårørende.

Igen i dag har Robert Hansens søster sat sig. Hun har blikket fast rettet mod sin bror, og sidder med foldede hænder og triller på må og få sine tommelfingre.

Den tiltalte skuespiller, hvis øjne har det med at køre rundt i rummet, møder dog ofte søsterens blik.

I dag falder dommen i sagen, og du kan følge med live lige her.

Sponsoreret indhold