Krimi1. marts 2024

Højtstående medlem af Hells Angels tilstår kokainsalg

Et mangeårigt medlem af Hells Angels har fredag indrømmet forsøg på salg af syv kilo kokain og en større mængde hash
Retten i Kolding gjorde fredag kort proces, efter et 50-årigt medlem torsdag blev anholdt og blandt andet sigtet for forsøg på salg af kokain. Nu er manden blevet idømt syv års fængsel i en straksdom.
Retten i Kolding gjorde fredag kort proces, efter et 50-årigt medlem torsdag blev anholdt og blandt andet sigtet for forsøg på salg af kokain. Nu er manden blevet idømt syv års fængsel i en straksdom.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: LTF-veteran optaget i Hells Angels midt i drabelig konflikt

Sydøstjyllands Politi skriver fredag i en pressemeddelelse, at et 50-årigt medlem af Hells Angels er blevet idømt syv års fængsel for forsøg på salg af syv kilo kokain og en større mængde hash.

Ifølge SE og HØRs oplysninger er der tale om Jesper Hagbarth Zoza, bedre kendt som Mujaf, der er et mangeårigt og højtstående medlem af rockergrupperingen. Han har blandt andet har gjort sig i det jydske i Kolding-området, men har også haft sin gang på Sjælland.

Den 50-årige rocker har fredag formiddag indrømmet forsøg på salg af ikke under syv kilo kokain og en større mængde hash, skriver politikredsen.

Jesper Hagbarth blev herefter idømt en straksdom på syv års fængsel ved Retten i Kolding, skriver politikredsen i pressemeddelsen.

Den mangeårige rocker blev torsdag eftermiddag anholdt efter at sagen har været efterforsket intensivt af Sydøstjyllands Politi, oplyser de.

Torsdag skrev politiet, at han også var sigtet for forsøg på salg af flere våben - det er han dog ikke blevet dømt for.

Han blev anholdt på en adresse i Kolding, som politiet torsdag ransagede, og blev fredag formiddag fremstillet i grundlovsforhør - retsmødet endte med straksdommen på syv års fængsel.

Politiet oplyser derudover, at der også blev foretaget ransagninger på adresser i København og på Vestsjælland.

I den forbindelse blev en 25-årig kvinde anholdt og sigtet for hæleri - hun er siden blevet løsladt.

Jesper Hagbarth har flere domme for alvorlig kriminalitet på CV'et.

Tilbage i 2010 blev han idømt to år og seks måneders fængsel for at have gennembanket og skåret tommelfingeren af en 35-årig mand - angiveligt i forbindelse med et jalousiopgør.

Sponsoreret indhold