Krimi 23. maj 2019

Hjerteskærende beskeder afsløret

Fodboldspilleren Emiliano Sala mistede på tragisk vis livet, da han styrtede ned med et privatfly få dage efter at have underskrevet kontakt med den walisiske fodboldklub Cardiff City
(Foto: MEGA)

På fransk tv er nogle af Emiliano Salas hjerteskærende lydbeskeder før ulykken blevet afsløret. 

Her fortæller den nu døde fodboldspiller en ven, at han slet ikke ønskede at skifte klub til Cardiff City. Det skriver Mirror.

Sala mistede på tragisk vis livet, da det private fly styrtede i den engelske kanal. Inden det havde han underskrevet en kontrakt med den walisiske fodboldklub. Og skrev sig ind i historien som den dyreste spiller i klubbens historie.

Den 21. januar fløj Sala fra Frankrig, hvor han havde sagt farvel til sine holdkammerater i den franske klub Nantes.

Over to uger senere blev Salas lig hevet ud af et flyvrag. Den eneste anden i flyet – piloten David Ibbotson – er endnu ikke blevet fundet.  

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Onsdag blev en WhatsApp besked fra Sala lækket. Den var blevet sendt til en ven 6. januar – to uger inden den tragiske ulykke.

Her afslører den argentinske fodboldspiller, at han slet ikke havde lyst til at iføre sig Cardiffs blå uniform og spille for dem, trods han indrømmede at det var et godt finansielt valg.

  • - Det er sandt, at det er en god kontrakt, men fra et fodboldperspektiv er det ikke interessant for mig. Så… Der kan bare se, de forsøger på alle måder at få mig til at tage det, sagde Sala i en af beskederne til vennen.

  • - Jeg er ikke bange for at flytte dertil, fordi jeg har taget mange kampe i løbet af min karriere. Så at flytte dertil og kæmpe, det skræmmer mig ikke.

Salas far, Horacio, døde selv i april i år af et hjerteanfald i en alder af kun 58 år. Inden  hans død nåede han at kritiserer Cardiff for at efterlade hans søn ’alene som en hund’, inden hans overflytning til klubben.

  • - Med alle de penge, der var blevet betalt for ham, hvorfor var det så svært at finde noget, der var sikkert for ham? Hvorfor kunne de ikke det?, siger faren i en BBC-dokumentar.

  • - Men de efterlod ham alene. De efterlod ham som en hun. De forlod ham.

Efter tragedien har der været stridigheder mellem den franske og den engelske klub, om hvorvidt transferen var faldet på plads, og hvis skuldre ulykken altså ligger på. 

I forbindelse med dokumentaren er Cardiff kommen med en udtalelse til familien. 

- Klubben har arbejdet febrilsk på, at familien Sala skal behandles på en ordentlig måde. Det er et princip for Cardiff City.

Sponsoreret indhold