Krimi18. april 2023

Havde den 13-årige pige en relation til den 32-årige? Her er drabschef Jens Møllers vurdering

En række spørgsmål står stadig ubesvarede hen, efter mandagens grundlovsforhør af den 32-årige mand, der er mistænkt i sagen om den 13-årige pige
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Den 13-åriges bonusfar, Allan Nielsen, talte med pressen, efter den 32-årige mistænkte i sagen var blevet fremstillet i grundlovsforhør.
  Video: Mikael Rieck

LÆS OGSÅ: 13-årige piges bonusfar udtaler sig til pressen

Da en 32-årig mand mandag formiddag blev fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Næstved i forbindelse med et 13-årigt avisbuds forsvinden, nåede offentligheden kun at blive bekendte med sigtelsen, før dommeren besluttede at lukke dørene.

Derfor er den 32-årige sigtedes forklaring ikke kommet frem, og en lang række spørgsmål står derfor ubesvarede hen.

Et af de helt centrale spørgsmål er, hvorvidt den 13-årige pige og den 32-årige mand havde en form for relation til hinanden.

Men under en livechat med TV2.dk's læsere vurderer tidligere drabschef Jens Møller, at der umiddelbart ikke er en relation mellem den formodede gerningsmand og offeret.

– Jeg har noteret mig, at hun havde pårørende til stede i retten, der selv udtalte, at de ønskede at se den mand, der kunne stå bag en sådan forbrydelse. Det indikerer, at der umiddelbart ikke er en relation, lyder vurderingen fra Jens Møller i TV2.dk's livechat, hvor han besvarede spørgsmål fra læserne.

Jens Møller er tidligere drabschef ved Københavns Politi.
Jens Møller er tidligere drabschef ved Københavns Politi.
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Pigens bonusfar Allan Nielsen var til stede i Retten, da den 32-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør. Efterfølgende forklarede bonusfaren da også selv den fremmødte presse, hvorfor han valgte at være i samme lokale som den mand, der er sigtet for at kidnappe og voldtage pigen på 13 år:

– Jeg har på familiens vegne været inde at få sat billede på den mand, som kan finde på at gøre ting ved børn, som han har gjort. Og det var dét, vi lige havde behov for, lød det fra bonusfaren, der var tydeligt berørt.

Sponsoreret indhold