Krimi17. april 2023

Sagen om 13-årig pige: Det sigtes 32-årig mistænkt for

Klokken 11 fremstilles den 32-årige mand, der er anholdt i sagen om 13-årig pige, i grundlovsforhør i Retten i Næstved. Hermed afsløres det også, hvad politiets sigtelse mod den mistænkte er
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Se pressemødet, hvor Kim Kliver og Rune Dahl Nilsson fortæller, de har fundet den 13-årige.
 Video: Ritzau Scanpix

Mandag formiddag fremstilles manden, der har adresse i Korsør, i grundlovsforhør i Retten i Næstved, og her er det kommet frem, hvad sigtelsen mod den anholdte mand er.

Det er politiets teori, at han bortførte den 13-årige mod sin vilje og tog hende med til sin bopæl.

Den sigtede er anholdt for frihedsberøvelse af pigen efter straffelovens 261 stk 2 og for at have kørt hende til en anden adresse end hendes egen, hvor han i omkring et døgn med trusler om vold udsatte pigen for fuldbyrdet voldtægt og andet seksuelt forhold end voldtægt efter straffelovens paragraf 126 stk 1 og 225.

Han erkender delvist, lyder det fra forsvareren.

SE og HØR er til stede i retssalen, hvor fremmødet af presse er massiv, og retsmødet blev også rykket til rettens største for at få plads til alle.

Weekenden over har den sjællandske by Kirkerup dannet rammen om en intens menneskejagt.

Hele Danmark holdt vejret, mens en blot 13-årig pige forsvandt på vej hjem fra sin avisrute, og søndag eftermiddag kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efter 27 timers mareridt fortælle, at hun var blevet fundet i live.

Og selv om pigen er fundet igen, er der stadig en masse ubesvarede spørgsmål i sagen, hvor en 32-årig mand er anholdt.

Den netop offentliggjorte sigtelse kaster en smule lys over sagen, men nu venter der et kæmpe efterforskningsarbejde, så der kan rejses en tiltale mod manden.

Dommeren har besluttet, at retsmødet skal foregå for lukkede døre. Det vil sige, at alle tilhørere inklusive pressen blev vist ud af lokalet, da sigtelsen var læst op.

Dermed forbliver det uvist, hvad manden eventuelt selv måtte forklare, og hvilke beviser politiet mener at have imod ham.

Det kom ikke frem i den åbne del af retsmødet, hvad det er, manden erkender, og hvad han bestrider.

Sponsoreret indhold