Krimi18. november 2020

Harvey Weinstein alvorligt syg: Mistænker coronavirus

Den smitsomme coronavirus har muligvis ramt den 68-årige filmmogul, der på nuværende tidspunkt afsoner en 23 år lang fængselsdom
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/harvey_weinstein_corona.jpg
 (Foto: MEGA)

Efter at blevet kendst skyldig i seksuelle overgreb, kan Harvey Weinstein se frem til at tilbringe cirka 23 år bag tremmer.

Men nu er den sexdømte Weinstein blevet alvorligt syg. Hans temperatur er så høj, at lægerne i fængslet er overbeviste om, at han er blevet ramt af den smitsomme coronavirus.

Det skriver TMZ.

På nuværende tidspunkt befinder Harvey Weinstein sig i coronaisolation, mens han venter på at få svar på sin coronatest.

Hvis testen kommer retur positiv, hvilket lægerne forventer, vil den tidligere filmproducer blive overflyttet til hospitalsfængslet, hvor han selvsagt vil blive behandlet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/mega600829_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Harvey Weinstein på vej i retten tilbage i februar 2020. Foto: MEGA

Helbredet skrænter i forvejen for Harvey Weinstein, og det er ingen hemmelighed, at han lider af både hjerteproblemer, for højt blodtryk og har dårlig ryg.

Derfor vil den dødelige coronavirus således gøre situationen ekstra alvorlig.

Allerede tilbage i marts måned gik der rygter om, at Harvey Weinstein var blevet smittet med den dødelige virus. Det er dog aldrig blevet officielt bekræftet.

Den 23 år lange fængselsdom skyldes, at den amerikanske producer i slutningen af februar blev kendt skyldig i to tilfælde af seksuelle overgreb.

Mere end 80 kvinder er stået frem og har anklaget Weinstein for voldtægt og seksuelle overgreb. I retten på Manhattan i New York blev han kendt skyldig i to ud af fem anklagepunkter.

Sponsoreret indhold