Krimi25. august 2021

Gigantisk skandale i fodboldklub: Dansker færdig og ny politianmeldelse

En festlig aften for en stribe fodboldspillere i den norske klub Brann er endt i en skandale. Nu har endnu en kvinde indgivet en politianmeldelse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20210818-113540-5_46mb.jpg
 Foto: Ritzau/Scanpix

12 fodboldspillere fra den norske klub Brann brød den 10. august ind på byens stadion efter en våd tur i byen.

Sagen er allerede en af de største skandaler i norske fodbold. To spillere fra klubben er fyret, politiet efterforsker sagen og nu er ligger der to politianmeldelser fra kvinder, der deltog i festen.

Hurtigt kom det frem, at det hele var løbet løbsk. Udover festen, blev der dyrket sex i omklædningsrummet. Den første anmeldelse fra en af kvinder går på et seksuelt overgreb.

Tirsdag anmeldte en anden kvinde nogle af spillerne for et voldeligt overfald.

Kvindens advokat fortæller, at hun er meget påvirket af sagen og har måtte lade sig sygemelde fra sit job. Det skriver Bergens Tidende.

- Jeg repræsenterer en ung kvinde, der er blevet krænket i en straffesag, der stammer fra episoden på stadion, siger kvindens bistandsadvokat Hilde Cecilie Matre til det norske medie.

Den danske målmand Mikkel Andersen var blandt de 12 fodboldspillere. Han har fået ophævet sin kontrakt sammen med en af de andre. Ifølge klubben er danskeren ikke i politiets søgelys.

Ni spillere stod mandag frem og fortalte deres version af, hvad der skete natten til 10. august.

'Vi beklager, at vi udviste dårlig dømmekraft ved at samles på Brann Stadion natten til tirsdag, 10. august. Vi har fuld forståelse for, at dette har skabt reaktioner, og vi beklager overfor alle, som er glade for Brann og norsk fodbold'.

'Samtidig er det vigtigt for os at præcisere, at vi ikke kan genkende os selv i mange af de beskrivelser i medierne og rygter på sociale medier som verserer om samlingen på Brann Stadion’, står der i pressemeddelelsen fra fodboldklubben Brann.

Klubben har ikke nogen kommentarer til den nye politianmeldelse.

Sponsoreret indhold