Gabbys far med rørende tale: Kommer han med stikpille til Brian her?

Søndag skulle Gabby Petitos far, Joseph Petito, nok gøre noget af det sværeste, man kan komme til som forælder. 

Han skulle holde en mindetale til sin datters begravelse, efter hendes lig sidste weekend blev fundet i et skovområde i Wyoming.

Siden da har hendes kæreste Brian Laundrie været eftersøgt, og i faderens mindetale, kom han muligvis med en hentydning til, hvor turbulent datterens forhold var, inden hun døde: 

- Hvis der er en rejse, du vil på, så tag på den, nu. Gør det, mens du har tiden. Hvis du er i et parforhold, som ikke er det bedste for dig, så forlad det, nu, fortalte han i sin mindetale ifølge E! Online

Gabby Petitos familie meldte hende savnet den 11. september, efter hun og kæresten Brian Laundrie havde været afsted på et roadtrip, som de dokumenterede på YouTube og Instagram. 

Dog vendte 23-årige Brian Laundrie tilbage til sine forældres hjem i Florida den 1. september, og 10 dage senere meldte Petitos familie hende savnet. 

Først klassificerede politiet Laundrie som en "person af interesse" i sagen, og senere udsendte politiet en arrestordre på kæresten, der ikke er blevet set siden 14. september. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: North Port Police Department Handout/EPA/Ritzau Scanpix

Adskillige vidner, der så parret på deres roadtrip, genkalder, at parret skændtes voldsomt, inden Petito forsvandt i slutningen af august.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close