Forsvandt i junglen: Nu er der dukket uhyggelige oplysninger op

(Foto: MEGA/Privat)

Et britisk forældrepar har på tragisk vis mistet deres 15-årige datter, der tirsdag blev fundet død i den malaysiske jungle.

Den unge pige Nora Quoirin – der havde en hjerneskade – var på mystisk vis forsvundet fra sit værelse på det jungleresort i Seremban i Malaysia, som familien boede på.

Siden 4. august, hvor pigen forsvandt, har hundredvis af politifolk og lokale ledt med lys og lygte efter pigen – men desværre bar deres store anstrengelser ikke frugt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Nora sammen med sin mor Meabh. Foto: Privat

Tirsdag fandt man liget af den unge pige ved en afsidesliggende vandfald cirka 2,4 kilometer fra resortet, som familien boede på.

Nu har man gennemført en obduktion, der har kastet nyt lys over den tragiske sag.

Og det viser sig nu, at 15-årige Nora var i live i en hel uge, hvor hun flakkede rundt i den uvejsomme og vilde jungle.

Det skriver Daily Mail.

Det er også kommet frem efter den 12 timer lange obduktion, at Nora døde som følge af indre skader, som hun udviklede som følge af sult og stress.

Obduktionen viste dog også, at den 15-årige pige ikke havde synlige skader efter vold eller seksuelle skader, hvilket altså fastlår, at hun ikke var udsat for en forbrydelse i forbindelse med sin forsvinden. 

Artiklen fortsætter under billedet...

Eftersøgningen varede i 10 dage, men man fandt altså ikke Nora i live. Foto: MEGA

Det har ellers tidligere været frygtet, eftersom hun blev fundet nøgen i junglen. Nu mener man i stedet, at hun fik sig forvildet ud i junglen i de tidlige morgentimer kun iført sine underbukser.

De nye oplysninger betyder altså, at Nora var i live i stort set alle de dage, hvor op mod 300 politimænd og lokale ledte efter hende i junglen – blandt andet med hjælp fra hunde.

Nora døde af sult og stress, der blandt andet medførte, at der gik hul på hendes tarme, der kollapsede.

På en pressekonference, hvor politiet fortalte om resultaterne fra obduktionen, kom det frem, at Nora havde skrammer på sine ben, men at der altså ikke var tegn på vold eller seksuelt overgreb.

Artiklen fortsætter under billedet...

Flere sedler med efterlysningen af pigen blev hængt op ved resortet. Foto: MEGA

Der skal dog gennemføres flere undersøgelser, tilføjede politiet.

Nora forsvandt 4. august fra det såkaldte Dusun resort, hvor hun var på ferie med sine forældre og søskende.

Det var forældrene, der opdagede, at hun var væk tidligt søndag morgen 4. august. Et vindue i soveværelset, som Nora delte med sine søskende, stod åbent. Det fik forældrene – og det lokale politi – til at frygte, at hun havde været udsat for en forbrydelse.

Forældrene, Meabh og Sebastien, har tidligere udtalt, at deres ”hjerter er knuste”.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close