Krimi19. marts 2024

Forfatter tog krimimesse lidt for alvorligt: Endte i spjældet

I weekenden blev der afholdt krimimesse i det gamle Horsens Statsfængsel. En forfatter endte – paradoksalt nok – selv med at blive smidt i arresten
Krimimesse i Horsens statsfængsel – Dato: april 2010 – Foto: Henrik Bjerg
Det gamle Horsens Statsfængsel har i weekenden dannet ramme om årets krimimesse – en af de deltagende forfattere endte en tur i kachotten, efter han gik amok på sit hotel.
 Foto: Henrik Bjerg / Aller Media DK

LÆS OGSÅ: Bekymrende video med drabstiltalt stedfar: – Kan godt se, det var forkert

Horsens Statsfængsel havde igennem mere end et århundrede nogle af landets værste forbrydere boende indenfor fængselsmurene.

Henover den forgangne weekend har krimiforfattere fra ind- og udland været forbi det historiske fængsel til årets krimimesse – og det stak tilsyneladende ret meget af for en af de deltagende forfattere.

Han endte i hvert fald selv med at blive smidt en tur i brummen – angiveligt efter han begik hærværk på det hotel, som han boede på i Horsens.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ifølget mediet endte forfatteren nemlig med at blive så fuld, at han begik hærværk på Comwell Bygholm Park i Horsens – herefter blev ordensmagtens tilkaldt til stedet.

Politiet ankom til stedet 03.30, hvor den udadreagerende krimiforfatter blev anholdt og taget med på politistationen. Han blev løsladt 10.45, skriver formiddagsavisen.

Krimimessen i Horsens er Nordeuropas største krimifestival, og har hvert år et stort antal besøgende, der kan opleve forskellige forfattere til foredrag og interviews om den populære genre.

Sponsoreret indhold