Krimi29. oktober 2019

Først bryllup: Baby på vej for Grand Prix-stjerne og rocker

Der er babylykke hos Sada Vidoo og Jakob Winefeld, som skal være forældre til januar.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sada_vidoo_tsl.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Ikke mange kan følge med i det tempo, som Melodi Grandprix-sangerinden Sada Vidoo og Bandidos-rockeren Jakob Winefeld lægger for dagen.

På et år er de blevet kærester, gift, og nu kommer storken også snart forbi.

– Vi skal have en lille dreng. Det er så spændende, og vi glæder os så meget.

– Faktisk var jeg allerede tre måneder henne, da vi blev gift i august, siger sangerinden, der har været med i den britiske udgave af "X Factor".

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sada_vidoo_pg.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

I 2016 var den levende dukke med i den britiske udgave af "X Factor". (Foto: Peter Grosen)

Parret blev gift ved et storslået bryllup på Amager 17. august. Men der var ikke mange, der vidste, at Sada Vidoo gemte på en stor, sød hemmelighed under brudekjolen.

Blåt børneværelse

SE og HØR møder parret i en kjolebutik på Amager. Store kjoler pryder stativerne langs væggen, mens en lille lys hund ved navn Sebastian fiser rundt på gulvet. Sada Vidoo er hoppet i en lyseblå kjole og har taget en lang snoet hestehale i regnbuens farver på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sada_vidoo_tsl_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Flere gange under graviditeten har sangerinden stået på scenen, men hun har skjult det bag specialsyede kjoler. Dog har maven givet visse udfordringer i forhold til at synge igennem. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg har været nødt til at skjule det, når jeg har optrådt, fordi vi gerne ville være helt sikre, inden vi fortalte det til nogen, forklarer den levende dukke, der ikke vil afsløre sin alder, fordi en dukke ikke kan blive gammel.

De kommende forældre forbereder sig nu på, at der kommer en lille dreng til januar.

Pludselig romance

– Vi bor i mit dukkehus i Ishøj. Der er ikke så lyserødt mere, heller ikke så stort. Og nu er mit store påklædningsrum væk. Det skal være børneværelset og males lyseblåt, da vi skal have en dreng, fortæller sangerinden og smiler.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sada_vidoo_tsl_2.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Sada Vidoo er vant til at klæde sig ud. Hun fortæller, at deres søn skal vokse op i en moderne familie, der vil omfavne alt. Også hvis sønnen vil have en kjole på. Parret er enige om, at der skal være plads til forskellighed. (Foto: Thomas Laursen)

Jakob Winefeld fortæller, at de mødte hinanden første gang for 20 år siden, da de begge var unge. Siden dengang har rockeren afsonet 12 års fængsel for et drab. Og Sada Vidoo er gået fra at hedde Nicole til nu at være dukken Sada Vidoo.

– Første gang jeg mødte hende igen, der skulle jeg lige høre, hvordan det hang sammen – det med at være en dukke, fortæller rockeren om deres første date, inden Sada bryder ind.

– Der er dét i det, når man ved, at det er rigtigt, så er det rigtigt. Så skal man ikke vente 10 eller 20 år. Man lever kun en gang.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sada_vidoo_tsl_3.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Barslen vil dukken bruge på at kaste sig ud i nye kreative projekter. Selv om parret snakker om at flytte til et større hus i Valby eller på Amager, drømmer hun om at flytte til Spanien. (Foto: Thomas Laursen)

Sada Vidoo fortæller, at hun ikke tænker på sin mands dystre fortid. Hun mener, at han er blevet ældre og en anden mand.

Beholder vesten

Familieforøgelsen vil ikke ændre noget for den drabsdømte rocker. Han trækker stadigvæk i lædervesten for Bandidos. En livsstil, der for mange ikke vil være forenelig med et trygt familieliv.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/sada_vidoo_tsl_5.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Bandidos-rockeren er ofte i Amsterdam, hvor han er medlem af den lokale klub. Nu vil han bruge mere tid i Danmark sammen med sin kone og kommende søn. (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg har lagt mit liv rigtigt meget om, siden jeg røg ind (fængselsdom på 16 år, red.). Man bliver ældre, og der sker nogle ting med folk, når man bliver ældre. Jeg beholder vesten, siger den 42-årige Jakob Winefeld, der nu er medlem af Bandidos i Amsterdam.

Sponsoreret indhold