Krimi 23. august 2019

Kendt musiker gift med drabsdømt-rocker

Pop-dukken Sada Vidoo har sagt ja i kirken til en drabsdømt bandidos-rocker
Foto: Peter Grosen

Det var ikke kirkeklokkernes ringen, der buldrede gennem kirken på Amager, men Lady Gaga og Bradley Coopers ’Shallow’-sang, da grandprix-stjernen Sada Vidoo gik op ad kirkegulvet med en hvid krystal-mikrofon i hånden.

Den 42-årige sangerinde har stået på scenen til britiske ”X Factor” og turneret rundt i Europa med hitsingler.

Men i Korsvejens Kirke var der måske en smule flere sommerfugle i maven hos Sada Vidoo, der gerne vil ligne en dukke.

Forleden stod hun så foran alteret ved siden af sin udkårne kommende mand – Bandidos-rockeren Jakob Winefeld - med en sort krystal-mikrofon i hånden.

Lyden af en guitar spillede kirken op, og brudeparret brød ud i smuk duet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort efter mødtes de ved alteret for at sige ja til hinanden.

Dyster fortid

Popstjernen blev mere end landskendt i den britiske udgave af ”X Factor”, hvor hun fortalte om sit dukke-univers og forargede legendariske Simon Cowell.

En anden, der også har en fortid, er Sada Vidoos nye mand.

Artiklen forsætter under billedet.

Sada Vidoo og Jakob Winefeld blev gift i Korsvejens Kirke i Kastrup på Amager. Foto: Dan Mariegaard

Bandidos-rockeren Jakob Winefeld blev landskendt i 2002. Sammen med en rocker-bror blev han dømt for et brutalt drab på en 41-årig mand i Ålsgårde.

De to rockere begik et røveri mod Nordea banken i den nordsjællandske by, hvor de slap af sted med over en halv million kroner.

Udenfor banken bakkede 41-årige Michael Pichard sin bil ind i rockernes flugt-motorcykel. Det fik Jakob Winefeld til at affyre et skud ind gennem bagruden af bilen. Projektilet ramte familiefaren i hjertet, og han døde kort efter.

De to rockere blev i Østre Landsret idømt 16 års fængsel for mordet. I 2014 blev den drabsdømte rocker prøveløsladt.

Pistol under sengen

Ekstra Bladet skrev i 2017 om den spektakulære sag, hvor Jakob Winefeld også var indblandet. Her blev han frifundet for at have en pistol under sin seng.

Artiklen forsætter under billedet. 

(Foto: All Over Press)

Sådan så Sada Vidoo ud, da hun optrådte i "X Factor". Hun gik videre fra audition, men blev stemt ud til 'Six Chair Challenge'. Foto: X Factor

I retten kom det frem, at han var gift med kvinde, der havde fyldt ham med løgne. Angiveligt skulle det være kvinden, der havde plantet pistolen på grund af et økonomisk mellemværende.

Tv aktuel

Nu har han, heldigvis, fundet kærligheden igen. Og kan kalde sig for ægtemand med Sada Vidoo. Efter vielsen forlod brudeparret kirken i en lyseblå bil.

Netop nu er Sada Vidoo aktuel i TV3’s kendis kokke-program ”Til middag hos”, hvor hun laver mad til Sussi La Cour aka. Katja K., Gordon Kennedy og Michael Olesen.

SE og HØR har flere gange forsøgt at få en kommentar fra Sada Vidoo, men hun er ikke vendt tilbage på henvendelserne.

Sponsoreret indhold