Krimi30. april 2024

Flere personer angrebet ved metro: Mand amok med samuraisværd

En mand har tirsdag morgen angrebet flere personer med et sværd ved en metrostation i London
En mand har angiveligt angrebet flere personer med et samuraisværd ved en metrostation i London. Flere personer skulle være kommet alvorligt til skade.
En mand har angiveligt angrebet flere personer med et samuraisværd ved en metrostation i London. Flere personer skulle være kommet alvorligt til skade.
 Foto: Screenshot

LÆS OGSÅ: Søn sigtet: Forsøgte at antænde sig selv og sin mor

Tirsdag morgen er politiet i London rykket massivt ud til en metrostation i det nordøstlige London, efter en mand med et samuraisværd har angrebet flere personer.

Ofrene skal blandt andet være to politibetjente, som konfronterede manden efter han havde angrebet civilpersoner på stationen.

Det skriver The Telegraph.

Gerningsmanden er angiveligt blevet set køre ind i et hus med en varevogn, hvorefter han forlod bilen og løb rundt med et samuraisværd. I den forbindelse skal han have stukket fire personer med sværdet.

Politiet har anholdt en 36-årig mand på stedet, og de har i første omgang fortalt, at det ikke tyder på, at det er et terrorangreb.

På de sociale medier er der flere billeder og videoer fra optrinnet. I en video kan man se, hvordan en mandsperson står og peger med et stort sværd.

Foran ham står en politimand, som konfronterer gerningsmanden. Pludselig sætter manden, som er iført en gul hoodie, i løb og ud af billedet med betjenten i hælene.

Episoden har fundet sted ved metrostationen New North Road i det nordøstlige London ved byen Hainault.

The Telegraph skriver seneste, at der er fem personer, som er blevet kørt til behandling på hospitalet efter angrebet.

– Vi sendt mandskab til stedet, som samarbejde med de øvrige redningstjenester. I den forbindelse behandlede vi fem personer på stedet, som siden er blevet kørt på hospitalet, lyder det fra London Ambulance Service på X.

De tilskadekomne er angiveligt to politibetjente samt tre almindelige borgere.

Opdateres

Sponsoreret indhold