Krimi30. april 2024 (opd. 30. april 2024)

Søn sigtet: Forsøgte at antænde sig selv og sin mor

Politiet har anholdt en 22-årig mand, som sigtes for at have overfaldet sin mor i en park i Fredericia mandag
Politiet rykkede mandag ud til Madsby Legepark i Fredericia. En 22-årig mand sigtes i den forbindelse for drabsforsøg, da han angiveligt forsøgte at kvæle sin mor.
Politiet rykkede mandag ud til Madsby Legepark i Fredericia. En 22-årig mand sigtes i den forbindelse for drabsforsøg, da han angiveligt forsøgte at kvæle sin mor.
 Foto: Presse-fotos

En 22-årig mand forsøgte angiveligt at antænde sig selv og sin mor ved Madsby Legepark i Fredericia mandag eftermiddag.

Manden sigtes for drabsforsøg.

Ifølge politiets sigtelse overhældte han cirka klokken 16.15 sig selv og den 53-årige kvinde med brandbar væske, inden han efterfølgende forsøgte at antænde væsken.

Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse tirsdag formiddag.

Manden, der blev anholdt mandag, har tirsdag været fremstillet i grundlovsforhør Retten i Kolding.

Her besluttede dommeren at varetægtsfængsle ham i fire uger i surrogat. Det dækker over, at manden skal være fængslet på en retspsykiatrisk afdeling.

Anklagemyndigheden begærede lukkede døre, og dommeren fulgte ifølge Fredericia Dagblad anmodningen, så det var ikke muligt at høre mandens forklaring. Desuden vil detaljer om sagen blive hemmeligholdt.

Ifølge dagbladet nåede den 22-årige mand dog inden dørlukningen at udbryde, at han ikke ville dræbe moren, og at han hørte stemmer inde i skoven.

Politiet oplyser, at hverken manden eller kvinden er kommet alvorligt til skade.

De to har en familiær relation, oplyser politiet.

Fredericia Dagblad, der har talt med Mikkel Ross, der er vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, har skrevet, at der er tale om mor og søn.

Mandag oplyste vagtchef ved Sydøstjyllands Politi Steffen Wolf til fredericiaavisen.dk, at politiet var talstærkt til stede ved Madsby Legepark.

Han fortalte samtidig, at politiet var ved at undersøge en hændelse om vold.

Sponsoreret indhold