Krimi 7. oktober 2021

Fed fidus: Brian Laundries naboer tjener 20.000 kroner om ugen på sagen

Den 23-årige Brian Laundrie er forsvundet på tredje uge, men den sensationelle sag er gået hen og blevet en regulær pengemaskine for Laundrie-familiens naboer i North Port
Foto: Ritzau Scanpix, Instagram

Mens FBI stadig leder desperat efter den forsvundne Brian Laundrie, der stak af efter hans campingmakker og forlovede Gabby Petito blev fundet død i en nationalpark, sværmer medierne om hans forældres hus i Florida.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Og det har naboerne i North Port-kvarteret indtil videre tjent fedt på.

Sendevogne fra kanalerne CBS, ABC og FOX, og sikkert også et par logerende true crime-entusiaster skal slippe 3500 dollars om ugen - hvilket svarer til over 20.000 danske kroner – for at slå lejr i haverne omkring huset.

Det skriver TMZ.

Mens politiet har spærret vejene ind til Laundrie-forældrenes hus, er det for lejere af de omkringliggende grunde stadig muligt at komme og gå.

Ifølge medierne er naboerne faktisk ganske businessorienterede og servicemindede, idet de både sørger for stole, vand og internetadgang til de camperende medier.

Ballade i nabolaget

Men det lille forretningseventyr kommer med et par problemer.

Flere gange har der været meldinger om sammenstød mellem demonstranter, der også har taget ophold for at kræve retfærdighed for den unge Petito, mens mængden af journalister og reportere desuden har besværliggjort politiets arbejde.

Indtil nu har begge Brians forældre ikke været villige til at bidrage til efterforskningen – hverken da Gabby skulle findes, eller mens deres søn har været efterlyst.

Men nu fortæller Brians far, Chris Laundrie, gennem sin advokat, at han nu har besluttet sig for at hjælpe med at lede efter sin søn.

Det er forældrenes overbevisning, at deres søn befinder sig i området omkring Carlton Reserve i Florida, som er et kæmpe skovområde. Her har Brian, der er interesserer sig for hiking, ifølge dem afskåret fra at følge med i nyhederne.

Forældrene ændrede deres oprindelige forklaring for ganske nylig.

Deres advokat, Steven Bertolino, forklarede, at deres søn havde forladt hjemmet i North Port for at tage på vandretur mandag.

I mellemtiden har Gabbys forældre været åbne. De har blandt andet fortalt til tv-fænomænet Dr. Phil, hvordan de fik beskeden om datterens død. Og hvad de tror, der er sket med hende.

Det kan du læse mere om her:

Sponsoreret indhold