Krimi15. april 2024

Far til 10-årig pige deler nyt efter eksplosionsbrand

Seks personer kom til skade under en eksplosionsbrand i Helsinge torsdag i sidste uge, inklusiv en pige på blot 10 år. Nu melder faren nyt ud om hendes tilstand
Politiet og redningsfolk rykkede torsdag i sidste uge massivt ud til adressen i Helsinge, hvor der var sket en eksplosion.
Politiet og redningsfolk rykkede torsdag i sidste uge massivt ud til adressen i Helsinge, hvor der var sket en eksplosion.
 Foto: Presse-fotos.dk

I sidste uge kunne faren til den 10-årige pige, der kom til skade i en eksplosionsbrand i Helsinge, melde ud, at hans datter var udenfor livsfare.

Her fortalte han, at den 10-årige var forbrændt i ansigtet og på sine hænder og formentlig skal gennem plastikkirurgi.

Nu fortæller faren til B.T., at datteren overordnet set er i bedring, og at der inden for en uges tid vil være svar på, hvordan skaderne vil hele.

- Inden for de næste syv dage er der nok en afklaring på, hvordan det ender med at se ud. Så længe, det heler godt, og der er infektionsfrihed, så er det godt, men man skal se, hvordan det heler, siger han til mediet.

Udover den 10-årige pige kom tre 13-årige piger og en kvinde på 44 år til skade under hændelsen. De blev alle indlagt på Rigshospitalet i kritisk tilstand.

En 43-årig mand, der hjalp med at få de sårede ud af huset, pådrog sig mindre skader.

Sponsoreret indhold