Krimi23. marts 2023

Erkender trippelmord: Skar kvindes hjerte ud og tilberedte det

En 44-årig mand har erkendt at stå bag tre mord - han dræbte blandt andet en 4-årig pige, ligesom han skar hjertet ud på en kvinde for at servere det til sin familie
41-årige Andrea Lynn Blankenship blev slået ihjel i februar 2021 - drabsmanden skar herefter hendes hjerte ud, og ville servere det for sin familie.
41-årige Andrea Lynn Blankenship blev slået ihjel i februar 2021 - drabsmanden skar herefter hendes hjerte ud, og ville servere det for sin familie.
 Foto: Facebook

LÆS OGSÅ: Hel familie sprang i døden, da det bankede på døren

Vi kan lige så godt begynde med en advarsel - er du på nogen måder sart, er det nok klogest at klikke videre til næste artikel!!!

For 44-årige Lawrence Paul Anderson, der i sidste uge blev dømt for et trippeldrab, har været særdeles brutal under sine drab, som han har erkendt at stå bag.

Ifølge retsdokumenter indrømmede den midaldrende mand, som er fra Oklahoma i USA, at han i februar 2021 stod bag hele tre drab omkring det samme tidspunkt.

Han er blevet idømt fængsel på livstid for sine bestialske forbrydelser - og undgik med familiens nåde en dødsdom.

Andersons voldsspiral gik ud over tre familiemedlemmer samt hans kvindelige nabo - hans tante overlevede det voldsomme angreb.

44-årige Lawrence Paul Anderson har erkendt at stå bag tre bestialske drab - og er i den forbindelse blevet idømt livstid for sine forbrydelser.
44-årige Lawrence Paul Anderson har erkendt at stå bag tre bestialske drab - og er i den forbindelse blevet idømt livstid for sine forbrydelser.
 Foto: Politi

Det skriver ugemagasinet People.

Stak kvinde 40 gange og skar hendes hjerte ud

Første drabsoffer, 41-årige Andrea Lynn Blankenship, var nabo til drabsmanden.

Morderen indrømmede at have brudt ind i kvindens hjem, for derefter at stikke hende 40 gange med en kniv.

Lawrence Anderson skar i den forbindelse kvindens ene øje ud, ligesom han fjernede kvindens mavesæk og hjerte.

Ifølge Fox News medbragte morderen efterfølgende kvindens hjerte til onklens hjem.

- Her lavede han mad ud af hjertet med tilhørende kartofler for at servere det til sin familie, angiveligt for at "lukke dæmonerne ud", har en specialagent fra Oklahoma udtalt.

Slog onkel og 4-årig pige ihjel

Da Lawrence Anderson serverede den bizarre ret for sin familie, gik han umiddelbart efter amok i en blodrus.

Her dræbte han sin 67-årige onkel Leon Pye og onklens 4-årige barnebarn Kaeos Yates.

To af drabsofrene var 67-årige Leon Pye, som var drabsmandens onkel, og 4-årige Kaeos Yates, som var onklens barnebarn.
To af drabsofrene var 67-årige Leon Pye, som var drabsmandens onkel, og 4-årige Kaeos Yates, som var onklens barnebarn.
 Foto: Privat

En telefonsvarer optog angiveligt momentet, hvor han med koldt blod slog den 4-årige pige ihjel, der skreg for sit liv.

Han forsøgte derudover at slå sin tante Delsie Pye ihjel - i den forbindelse brækkede kvinden sit haleben, flere ribben, ligesom hun mistede synet på sit ene øje, da morderen forsøgte at prikke det ud.

Tantens rørende ord i retten

I forbindelse med domsafsigelsen fik de berørte familiemedlemmer mulighed for at fortælle om de forfærdelige konsekvenser af drabsmandens handlinger.

- Jeg kan ikke sove om aftenen uden at have mareridt om den nat, sagde Delsie Pye, som selv overlevede det brutale angreb.

- At et af mine familiemedlemmer kunne begå denne forfærdelige forbrydelse, knuser mit hjerte.

- Familie betyder alting for mig. Du er min nevø - jeg elsker dig ikke, men jeg hader dig heller ikke - jeg kan ikke dømme dig. Det kan gud, sagde den forfærdede tante i retten.

Lawrence Paul Anderson indgik en aftale med anklagemyndigheden i forbindelse med sagen, og indrømmede at stå bag de bestialske drab.

På den måde undgik trippeldrabsmanden at blive henrettet for sine forbrydelser.

- Familien ønskede ikke en retssag. De ville ikke side i en retssal og høre på alle de forfærdelige detaljer om, hvad der skete med deres elskede, har anklager Jason Hicks udtalt i forbindelse med dommen.

Drabene fandt sted efter Lawrence Anderson blev løsladt fra fængslet i januar 2021 - en løsladelse, der skete på baggrund af en fejl fra myndighedernes side.

Sponsoreret indhold