Krimi31. juli 2019

Drabsmistænkte teenagere på flugt: Er de blevet spist levende?

En ledende ekspert med stor viden om Canadas vildmark kommer nu med grumme forudsigelser, om hvad der måske er sket med de to drabsmistænkte teenagere, som er på flugt fra politiet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/teenagere.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

I 16 dage har to teenagere været på flugt fra politiet, efter de angiveligt begyndte at efterlade et spor af døde mennesker bag sig.

18-årige Bryer Schmegelsky og 19-årige Kam McLeod er jaget vildt i den canadiske ødemark omkring byen Gillam i provinsen Manitoba.

Historien om jagten på de to teenagere tog sin start 15. juli, hvor den australske turist Lucas Fowler og hans amerikanske kæreste, Chynna Deese, blev fundet dræbt tæt på en øde vej i den nordlige del af provinsen British Columbia.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/par_2_0.jpg
 Foto: Canadisk politi

Få dage forinden stod parret på denne tankstation og krammede. (Foto: Canadisk Politi)

Overvågningsbilleder fra en tankstation, hvor man kunne se det unge par kramme to dage forinden, viste, at parret var på vej på roadtrip gennem Canada i en blå varevogn.

Lucas og Chynna blev fundet i en grøft, dræbt af skud, mens den blå varevogn stod tæt på dem.

Ifølge CNN slog de to teenagere til igen.

For mens politiet fortsat søgte efter spor i den uhyggelige drabssag, blev liget af den 64-årige universitetsprofessor Len Dyck fundet.

Han blev ligesom det unge par også fundet tæt på en bil ved en øde vej.

Bilen og en tilhørende campingvogn stod i brand, og campingvognen og bilen tilhørte ikke den døde mand. De tilhørte derimod de to teenagere.

Nu fortæller en ekspert i Canadas ødemark, Dave Arama, om de omstændigheder som to teenagere øjensynligt befinder sig i.

Han kender om nogen til farerne, der lurer i skoven omkring Gillam, hvor de mistænkte teenagere formodes at have gemt sig den seneste uge.

Hvis parret opholder sig i ødemarken og ikke har fundet en form for læ, forudser Dave Arama, at de er døde eller meget tæt på.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mistaenkte.jpg
 Foto: Canadisk politi

Politiet har advaret offentligheden om at tage kontakt til teenagerne, da de er farlige. (Foto: Canadisk Politi)

Det er ikke de sorte bjørne, isbjørnene eller ulvene, som eksperten placerer på sin top 10 over farer for de to unge mænd i ødemarken.

Det er i stedet insekterne.

Der findes både blodsugende bremser (hjorte fluer), myg, sandfluer og mange andre insekter.

  • - De spiser dig levende, siger Dave Arama til AAP.

  • - De stopper ikke med at bide, før du lukker øjnene, og du ikke kan se mere.

  • - Eller hvis du bliver bidt meget, kan du gå i anafylaksis chok og så ende med en livstruende reaktion.

Der er meget vand i Nordcanada, men det er på ingen måder en god ide for de unge teenagere at drikke det, hvis de satser på at komme derfra i live.

  • - Hvis de drikker noget af vandet, er det øjensynligt fyldt med parasitter og giardia, og det bliver de helveds syge af.

En selvmordsmission

Alan Schmegelsky, der er far til en af de to drenge, har ifølge CBS udtalt, at han frygter, at hans søn ikke kommer ud på den anden side i live.

Han siger, at hans søn er på en ”selvmordsmission” og er ”i meget stor smerte”.

  • - Et normalt barn rejser ikke på tvær af landet og dræber mennesker, siger han.

Han frygter og forventer, at hans søn kommer til at dø i en konfrontation med politiet.

Han fortæller yderligere, at sønnen kæmper med psykiske problemer og mistænker, at sønnen ønsker at dø i en ’selvmords-aktion’ ved en konfrontation med politiet.

Han fortæller, at sønnen er introvert, men ellers en normal dreng, der ikke ejer nogen skydevåben og ikke kan køre en bil.

null

Sponsoreret indhold