Ungt par fundet dræbt på deres drømmerejse

Foto: Privat

Her lå to unge mennesker døde nær deres bil. Parret var angiveligt blev skudt og dræbt.

Få dage forinden var australske Lucas Fowler på 23 år og amerikanske Chynna Deese på 24 år taget afsted på, hvad der skulle have været deres drømmerejse.

Men rejsen endte som en tragedie, da deres minivan pludselig brød sammen langs Alaska Highway i den nordlige del af british Columbia. Det skriver The Guardian og News.

Artiklen fortsætter under billedet... 

(Foto: Politiet)

Parret blev fundet mandag morgen tæt på deres blå Chevrolet minivan.

Lucas Fowler, der er vokset op nær Sydney – mødte sin ameirkanske kæreste, da de boede på de samme hostel i Kroatien for to år siden.

Det unge par forelskede sig, og siden tog de på en lang række af rejser sammen.

  • - At miste nogen så unge og fulde af liv, som rejste over hele verden og som bare nød livet, er knusende, lyder det fra Lucas’ familie i en udtalelse.

  • - At vide, at hans smukke kæreste, Chynna Deese, også mistede sit liv i denne voldelige handling er for grusomt, skriver de videre.

  • - Al vores kærlighed og vores tanker går til Chynnas familie og venner.

Et ægtepar har forklaret, hvordan de kørte forbi parret søndag eftermiddag, da de så, at parrets minivan var brudt sammen.

På det tidspunkt sad parret dog og slappede af i et par klapstole.

  • - Deres bil var brudt sammen, men de var stadig glade og smilede, fortæller Curtis Broughton ifølge Sydney Morning Herald.

  • Efter en kort snak med kæresteparret kørte ægteparret videre, da de havde forsikret sig om, at Lucas og Chynna havde styr på problemet.

  • Måske er ægteparret de seneste, der så de unge mennesker i livet. De blev i hvertfald fundet dræbt mandag morgen. 

Flere medier har skrevet om, at det måske er en seriemorder som kunne stå bag, men det har politiet været ude og afvise, idet der ikke er beviser til at bakke den teori op.

  • - Det vides endnu ikke, om Lucas og Chynna var udvalgte mål, eller om det er en forbrydelse begået uden forudgående planlægning, siger sergent Janelle Shoihet fra Royal Canadian Mounted Police.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close