Krimi16. december 2021

Dansk mand skuddræbt i Malmø

En 25-årig mand, der onsdag blev skuddræbt i Malmø, er ifølge Ekstra Bladets oplysninger dansk statsborger. Dermed fortsætter blodige-december i den danske bandeverden
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den 25-årige mand, der onsdag blev skuddrabt i Malmø, er ifølge Ekstra Bladets oplysninger dansk statsborger, og kan angiveligt kædes til dansk bandekonflikt.

I december måned er en bandekrig i københavnsområdet blusset voldsomt op. Det har allerede kostet tre mennesker livet, mens fire andre er blevet såret.

Svensk politi har anholdt fire personer, de mener, kan have relation til skuddrabet på den 25-årige danske statsborger.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skulle den ene af de anholdte være en 26-årig dansk statsborger, der er et højstående medlem i bandegrupperingen NNV (Nørrebro Nordvest red.)

Også en svensk bandeleder skal være anholdt i forbindelse med sagen.

relation til dræbt mand i rødovre

Tidligere på måneden trådte to personer ind i en frisørsalon i Rødovre, hvor de skød og dræbte en 17-årig bulgarsk dreng og sårede en anden 28-årig mand.

Ekstra Bladet er i besiddelse af svenske retsdokumenter, der viser, at den dræbte i Malmø havde relation til selvsamme frisør, som der tidligere på måneden blev skudt og såret.

Skyderiet onsdag kan derfor have forbindelse til den danske bandekonflikt, der siden 2. december har rystet storkøbenhavn.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skuddrab_malmoe.jpg
 Foto: presse-fotos.dk

En 25-årig dansk mand blev skuddræbt onsdag i Malmø. Drabet trækker tråde til den danske bandekrig i Københavnsområdet, der er blusset op i december. Foto: presse-fotos.dk

Eftersøger sort audi

Torsdag formiddag afholdt svensk politi et pressemøde omkring skuddrabet onsdag, der foregik i Bunkeflostrand i Malmø.

Her blev efterforskningsleder ved Malmø Politi, Claes-Arne Hermansson, direkte adspurgt, om den dræbte er dansk statsborger.

- Det kan jeg ikke kommentere, sagde efterforskningslederen.

Efter skuddrabet onsdag blev Øresundsbroen kortvarigt spærret i retning mod Danmark.

På pressemødet kom det samtidig frem, at politiet eftersøger en udenlandsk indregistreret sort Audi RS4, der kan have spillet en rolle under drabet.

Sponsoreret indhold