Krimi15. august 2023 (opd. 28. august 2023)

Daniel blev spiddet og dræbt på Bowl'n'Fun-gokartbane: Vil have dem straffet

Grove fejl og forsømmelser kan have kostet den 29-årige mand livet - nu trækker politiet firmaet bag forlystelsen i retten
Den unge mand fik kroppen gennemboret af et metalrør og døde.
Den unge mand fik kroppen gennemboret af et metalrør og døde.
 Foto: Presse-fotos.dk

SENESTE: Nu erklærer bowlingcenteret sig skyldig

LÆS OGSÅ: Forfærdelig ulykke i forlystelsespark - scene kollapser midt under opvisning

Anklagemyndigheden ved Syd- og Sønderjyllands Politi har nu rejst tiltale mod Bowl’N’Fun i Esbjerg for uagtsomt manddrab.

Anklagemyndigheden ønsker med straffesagen at gøre selskabet ansvarlig for den angiveligt manglende vedligeholdelse og eftersyn af gokartbanen forud for ulykken.

Sagen kommer for retten i Esbjerg sidst på måneden, efter den 29-årige tjenerelev Daniel Lee Ellis sidste sommer mistede livet på gokartbanen i Esbjerg.

Ifølge JydskeVestkysten blev den 29-årige mand dræbt, da han kørte ind i et tre centimeter tykt stålrør, der stak ud på kørebanen.

Dette stålrør borede sig gennem gokartens skærm og ramte Daniel med fatal konsekvens.

Arbejdstilsynets efterfølgende inspektion af banen afslørede, at den var mangelfuldt vedligeholdt med flere alvorlige fejl.

Blandt de mest alarmerende var mange defekte bandeelementer med brækkede "kanalsider", hvor der skulle have været stålrør til at holde banderne sammen.

Dette resulterede i, at stålrørene ikke var på plads, men i stedet stak ud på banen.

Ejeren af Bowl'n'Fun, Lene Høj Larsen, har tidligere udtalt, at hun ikke mener, at den manglende vedligeholdelse af banen var årsagen til ulykken.

I dag er der blevet bygget en helt ny bane hos Bowl'n'Fun.

Sponsoreret indhold