Krimi15. februar 2024

Brian Laundrie ringede til sin far efter drabet på Gabby Petito: Det talte de om

Brian Laundrie ringede til sine forældre, efter han i august 2021 havde myrdet sin forlovede Gabby Petito
Gabby Petito og Brian Laundrie var på vej gennem USA, da Brian på koldblodig vis tog livet af sin kæreste. Efterfølgende tog han sit eget liv.
Gabby Petito og Brian Laundrie var på vej gennem USA, da Brian på koldblodig vis tog livet af sin kæreste. Efterfølgende tog han sit eget liv.
 Foto: Tns/Abaca/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Brian Laundrie slog Gabby Petito ihjel: Urovækkende sms afsløret

Det sendte bølger af chok igennem USA, da den livsglade rejseblogger Gabby Petito forsvandt under en roadtrip med sin kæreste Brian Laundrie for to et halvt år siden.

Nu er det i retten kommet frem, hvad Brian Laundrie sagde til sin far i telefonen, efter han havde gjort en ende på Gabby Petitos liv. Det skriver People.

Chris og Roberta Laundrie har nemlig i retten for første gang talt under ed om drabet på deres svigerdatter.

Den 23-årige kvinde blev efter en massiv eftersøgning fundet myrdet i Wyoming. Efterfølgende var Brian Laundrie USAs mest eftersøgte mand.

Han blev senere fundet død i et naturområdet i Florida. Med ham blev også fundet en notesbog, hvor han tilstod drabet på Gabby Petito.

Gabby forældre lagde efterfølgende sag han mod Brian Laundries forældre. Her beskylder de parret for at have dækket over sønnens forbrydelse og desuden forsøgt at hjælpe ham med at flygte.

HAR DU DET SVÆRT?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen.

Ring til Livslinien på 70 201 201.

Livslinien har åbent året rundt fra 11-05.

I retten er det kommet frem, hvordan Brian Laundrie foretog et "hektisk telefonopkald" til sine forældre kort efter Gabbys død. Her fortalte han, at Gabby var "væk".

Brian Laundrie ringede til sin far efter drab: Det talte de omI retten forklarede faren, at han "ikke anede", hvad Brian mente.

- Jeg spurgte ham, du ved, hvordan han havde det, og han, du ved, han var ikke rolig, men blev meget oprevet og fortalte mig, at noget var … du ved, 'Gabby er forsvundet', og han blev meget hektisk,« sagde Chris Laundrie i retten ifølge det amerikanske medie People.

- Han mumlede, oeg jeg husker stadig ikke alt der skete, men du ved, han sagde, at han havde brug for hjælp og en advokat. og jeg sagde så: "ja, jeg skal nok hjælpe. Jeg ringer til Steven Bertolino og bare bliv, hvor du er".

- Han sagde bare "bare hjælp mig".

Chris Laundrie mindes, at sønnen var "meget meget nervøs og skræmt".

Gabby Petitos forældre kræver mindst 100.000 dollars svarende til knap 700.000 kroner for den psykiske smerte, som de har lidt på grund af familien Laundrie.

I søgsmålet påstår Petito, at forældrene hjalp Brian med at skjule drabet på Gabby, og at de lavede planer om at hjælpe ham med at flygte.

- Jeg vil have, at de lider lige så meget, som vi har lidt, sagde Joe Petito i oktober.

Sponsoreret indhold