Krimi22. august 2019

Børnelokker amok: Forsøgte at køre dreng ned på første skoledag

Børnelokker kontaktede en 3. klasse-elev på vej til skole. Drengen nægtede at følge, det fik børnelokkeren ham til at forsøge at køre ham ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/minestrimmel-politi1_6.jpg
 Foto: Local Eyes

Første skoledag efter sommerferie bliver altid fejret med flag og glæde.

Men ikke for en lille dreng, der går i 3. klasse på Brørup Folkeskole. 07.35 cyklede drengen i skole. På vejen blev han kontaktet af en ukendt mand i en bil.

Manden forsøgte at lokke drengen ind i sin bil med noget slik.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Ifølge avisen takkede drengen ’nej tak’ og cyklede meget hurtigt videre mod skolen. Den mandlige bilist hoppede ind i sin bil og satte efter drengen.

På vejen forsøgte manden at køre ham ned og snittede det ene cykelhjul med bilen. Utroligt nok uden at der skete noget med 3.klasse-eleven.

Nåede i sikkerhed

Heldigvis nåede drengen at cykle hen til skolen, inden han kom til skade.

Straks gik han til skolelederen, Helle Lauridsen, og fortalte om episoden. Jyske Vestkysten skriver, at det fik skolelederen til at reagere hurtigt.

- Jeg er som skoleleder ikke chokeret over hændelsen, for der er flere skoler, som har meldt om episoder, hvor der er observeret mistænkelige biler tæt på skolebørn, så det er en kalkule, vi er nødt til at tage med omkring det at drive skole.

- At bilisten er så insisterende, at han ligefrem forsøger at køre drengen ned bagefter, er meget bekymrende, men heldigvis er Brørup jo et lokalsamfund, hvor man står sammen i både gode og dårlige tider, så jeg er sikker på, at skolen og forældrene vil stå stærkt sammen efter det her og sikre, at børnene fortsat kan føle sig trygge, når de skal i skole, siger Helle Lauridsen til Jyske Vestkysten.

Der er nu sendt en besked ud på skolens intranet. Skolelederen opfordrer til, at forældre fortæller deres børn, at det er sikkert at køre i skole.

Skaldet mand

Drengen var chokeret og bange, da han kom i skole. Men han ville trods alt gerne blive i skolen.

Han kunne ikke give et signalement af børnelokkeren om morgenen. Men senere på dagen kunne han huske lidt mere.

Ifølge avisen har drengen oplyst, at det var en hvid Suzuki. Manden skulle være omkring de 40 år og skaldet.

Hændelsen skete ved Violvej og Anemonevej.

Den modige dreng blev til sidste time på skemaet, hvor hans forældre kom og hentede ham.

null

Sponsoreret indhold