Krimi11. april 2024 (opd. 12. april 2024)

Blev knivstukket under røveri: Efterlyser mand med særligt kendetegn

Politiet har anholdt to mænd, som de mistænker for at have stået bag et hjemmerøveri, hvor gerningsmændene selv endte med at blive knivstukket. De efterlyser nu en tredje

LÆS OGSÅ: Brian Sandberg om forbudssag: – Bandidos forsvinder ikke

12. april 2024: Politiet har anholdt den mistænkte gerningsmand, hvorfor navn og billede er blevet slettet fra artiklen

Natten til onsdag i sidste uge blev to hårdtsårede mænd på henholdsvis 23 og 26 efterladt ude foran sygehuset i Holbæk med skader efter knivstik.

Siden har Midt- og Vestsjællands Politi efterforsket sagen, og de mistænker nu begge for at have stået bag et hjemmerøveri i Odsherred med en tredje gerningsmand, som nu efterlyses offentligt.

– Vi har identificeret den 22-årige mand, der kørte de to andre på sygehuset og efterfølgende forlod stedet. Han blev i går anholdt i Korsør.

– Efterforskningen peger på, at han sammen med de to knivstukne kørte til Odsherred, hvor de opsøgte en 40-årig mand og udsatte ham for et voldsomt røveri, fortæller politikommissær Kim Lech.

De to mistænkte røvere blev indleveret foran Holbæk Sygehus natten til onsdag i sidste uge klokken 04.40 med alvorlige skader.

– Ved det røveriske overfald, som skete hjemme hos den 40-årige, blev han selv påført alvorlige skader. Men tilsyneladende lykkedes det ham at sætte sig til modværge, og det var i den forbindelse, at de to andre fik deres skader, siger Kim Lech videre.

Den 26-årige mistænkte røver blev torsdag morgen anholdt i Vestre Fængsel, hvor han var blevet overført til efter behandlingen på hospitalet.

Både anholdte vil torsdag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, sigtet for røveri.

Nu efterlyser politiet en ung mand i 20'erne, som ifølge politiet også blev knivstukket under det voldsomme røveri.

– Han ved godt, at politiet leder efter ham. På den baggrund efterlyser vi ham nu med navn og foto, så vi hurtigst muligt også kan få ham anholdt og fremstillet i grundlovsforhør. Derfor hører vi gerne fra alle, der ved, hvor han opholder sig, siger Kim Lech.

Ligger man inde med oplysninger om den efterlyste, kan politiet kontaktes døgnet rundt på telefon 114.

Sponsoreret indhold