ASAP Rocky anholdt: Aflyser alle koncerter

Foto: MEGA

Fans af rap-stjernen ASAP Rocky kunne i dag vågne op til den triste nyhed om, at han har aflyst resten af sin sommerturne. Det sker efter den 30-årige kendis, der har det borgerlige navn Rakim Mayers, i sidste uge blev fængslet for grov vold i Sverige.

Det er kunstnerens stab, der gennem den spanske festival Sonar, kommer med meddelelsen om, at ASAP Rocky ikke kommer til at spille flere koncerter i juli.

”A$AP Rocky bliver tilbageholdt i et svensk fængsel i en ukendt periode for at have handlet i selvforsvar under et skænderi, der fandt sted”.

”På grund af den uheldige situation bliver han tvunget til at aflyse sin europæiske festival- og turnédatoer i juli”, står der på den spanske festivals Instagram-konto.

Rapperen er ifølge det svenske medie Aftonbladet sigtet for den grove voldparagraf, efter han sammen med en gruppe venner deltog i et gadeslagsmål i Stockholm søndag.

Fire personer er ifølge det svenske medie anholdt efter slagsmålet, hvoraf tre af dem er fra ASAP Rocky-gruppen.

Aftenen forinden havde han stået på scenen i Stockholm og rappet foran tusindvis af gæster.

Videoen af spektaklet, der er gået verden rundt, viser rapperen tage fat i en mand og kyler ham igennem luften og ned i jorden.

Hvorefter han angiveligt bliver slået og sparket af blandt andre ASAP Rocky.

Ifølge Aftonbladet startede slagsmålet i den svenske burgerkæde MAX, hvor rapperen og hans venner kom om at slås med to andre gæster i restauranten over nogle ødelagt høretelefoner.

Uenighederne udviklede sig så angiveligt ude på gaden.

View this post on Instagram

STOCKHOLM

A post shared by PRETTY FLACKO (@asaprocky) on

Selv har rapperen  fortalt om sin uskyld og (hvad han mener) er baggrunden for overfaldet på sin Instagram-profil.

"Så et par enkelte stofmisbrugere er ikke mine fans. Vi kender ikke disse fyre, og vi ønskede ikke nogen problemer. De forfulgte os i fire blokke, og de klaskede piger i røven, der gik forbi", skriver han til videoen.

Det sidste billede, som rapperen har lagt på Instagram, er et billede af ham selv, hvor han laver fuckfinger ledsaget af ordet 'STOCKHOLM'. 

- ASAP ROCKY brød igennem i 2011 med hittet ’Peso’ og har siden hittet med numre som ’Fuckin’ problems’ og ’Praise the Lord’.

- Han har flere hundrede afspilninger på Spotify og har arbejdet med en lang række af kendte kunstnere som Cardi B, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Frank Ocean og Rihanna.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close