Krimi3. juli 2019

Festival-rapper anholdt for grov vold

Lørdag gav ASAP Rocky den gas foran glade festivalgæster i tusindårsskoven i Odense. Men det lader til, at festen på mange måder er stoppet på en skidt måde for rapperen.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/asap_0.jpg
 Foto: MEGA

Efter koncerten på Tinderbox gik turen til Sverige, hvor han i går skulle rappe på Stockholm Stadium. Men nu lader det til, at han får svært ved få lov til at tage flyet hjem til USA i denne uge.

Onsdag morgen blev han nemlig anholdt i den svenske hovedstad.

Det skriver det svenske medie Aftonbladet.

Han var nemlig angiveligt involveret i et gadeslagsmål søndag, hvor politiet har ham mistænkt for at have udøvet grov vold.

Fire personer er ifølge det svenske medie anholdt for slagsmålet, hvoraf tre af dem er fra ASAP Rocky-gruppen.

  • - Den her artist er en af de tre mistænkte for grov mishandling, siger Fredrik Karlsson, der er anklager og efterforsningsleder, til det svenske medie.

De fire personer sidder nu varetægtsfængslet og risikerer at sidde der indtil lørdag.

  • - Senest lørdag klokken 12 skal jeg beslutte, om de skal tilbageholdes, og vi får se, om vi behøver helt frem til lørdag for at afgøre det, siger anklageren videre til Aftonbladet.

Politiet frygtede, at de fire mænd ville flygte ud af landet og anholdt dem derfor for at undgå det.

ASAP Rocky skulle have været videre til Oslo for at spille koncert i aften.

Selv har rapperen allerede fortalt om sin uskyld og (hvad han mener) er baggrunden for overfaldet på sin Instagram-profil.

  • "Så et par enkelte stofmisbrugere er ikke mine fans. Vi kender ikke disse fyre, og vi ønskede ikke nogen problemer. De forfulgte os i fire blokke, og de klaskede piger i røven, der gik forbi", skriver han til videoen.

  • I videoklippet, som det svenske medie bringer, ser det ud som om den 30-årige rapper, der har det borgerlige navn Rakim Mayers, tager fat i en person og kyler ham igennem luften og ned i jorden.

Tre andre personer deltager også i slagsmålet, hvor de angiveligt sparker og slår offeret.

Ifølge Aftonbladet startede tumulten i den svenske burgerkæde MAX, hvor rapperen og vennerne kom om at slås med to andre gæster i restauranten over nogle ødelagte høretelefoner.

Uenighederne udviklede sig ude på gaden.

Det sidste foto, som rapperen selv har lagt på Instagram, er et billede af ham selv, hvor han laver en fuckfinger ledsaget af ordet ’STOCKHOLM’.

- ASAP ROCKY brød igennem i 2011 med hittet ’Peso’ og har siden hittet med numre som ’Fuckin’ problems’ og ’Praise the Lord’.

- Han har flere hundrede afspilninger på Spotify og har arbejdet med en lang række af kendte kunstnere som Cardi B, Kendrick Lamar, Lana Del Rey, Frank Ocean og Rihanna.

Sponsoreret indhold