Krimi7. september 2021

Afsløring: Rasmus Paludan gift med Peter Madsens eks

Rasmus Paludan kunne forleden sige ja til en ung kvinde, der nu viser sig at have en særdeles farverig fortid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/paludan_vielse_4.jpg
 Foto: Presse-fotos.dk

Til manges store overraskelse annoncerede Stram Kurs lederen Rasmus Paludan forleden, at han er blevet gift.

På Rudersdal Rådhus kunne den 39-årige partistifter således sige ja til en 21-årig kvinde.

Parret har ifølge Rasmus Paludan kendt til hinanden i et par år. Men det var først for kort tid siden, at de besluttede sig for at blive gift.

Og hvis nogle genkender den unge kvinde, så er der en god grund.

Kvinden, som SE og HØR har valgt at anonymisere, blev nemlig Danmarkskendt, da hun stod frem som den drabsdømte ubådskaptajn Peter Madsens kæreste og senere forlovet. Hun har også haft kontakt til berygtede Peter Lundin.

Peter Madsen dræbte på brutal vis i august 2017 den svenske journalist Kim Wall. Han dømt til fængsel på livstid i det, der kaldes for Ubådssagen.

Han blev kendt skyldig i drab, andet seksuelt forhold end samleje af særlig farlig karakter og usømmelig omgang med lig.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/paludan_vielse.jpg

Her får den unge kvinde ring på fingeren. Foto: Presse-fotos.dk

Samtidig har hun deltaget i tv-programmerne ”Date mig nøgen” og ”Forelsket i en morder”.

Hun begyndte som 17-årig med at sende breve til Peter Madsen, som hun ønskede at blive gift med og få børn.

Ekstra Bladet kunne forleden afsløre, at partilederen havde grov sexsnak med børn under 15 år. Sagen er nu meldt til politiet af Red Barnet.

Til B.T fortæller Rasmus Paludan, at brylluppet først skulle have fundet sted til efteråret. Men parret valgte at fremskynde den ægteskabelige proces. Angiveligt for at mane rygter i jorden om, at Stram Kurs lederen skulle være homoseksuel.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/paludan_vielse_2_0.jpg

Parrets vielsesattest. Foto: Presse-fotos.dk

I 2019 deltog kvinden i flere Stram Kurs demonstrationer. På billeder kan man se, at hun følger efter Paludan til en demonstration iført et pride-flag og en Stram Kurs-kasket.

Det venstreorienterede medie Redox konfonterede partistifteren i den forbindelse med den hedengangne kvindes forhold til morderen Peter Madsen.

’Han tager desuden afstand fra kvindens forhold til Peter Madsen og siger, at hun ikke længere er velkommen til Stram Kurs’ demonstrationer’, skrev mediet.

SE og HØR har forgæves forsøgt at komme i kontakt med kvinden, der ikke er vendt tilbage på talrige henvendelser. Den samme tavshed har Ekstra Bladet mødt i deres research af historien.

Rasmus Paludan ønsker heller ikke at sige mere om sin kone, da han ønsker at beskytte hende mod uønsket interesse og mulige trusler på grund af sin egen sikkerhedssituation.

SE og HØR har været i kontakt med Politiets Efterretningstjeneste (PET), der står for døgnbeskyttelsen af Paludan. Her ønsker man dog hverken at be- eller afkræfte, om der findes en reel sikkerhedstrussel mod kvinden, som partilederen hævder.

null

Sponsoreret indhold