Advokat: Ligdele stammer sandsynligvis fra Brian Laundrie

Onsdag aften kunne politiet bekræfte, at man havde fundet resterne fra et menneske i et naturreservat i Florida i forbindelse med jagten på eftersøgte Brian Laundrie.

Politiet kunne ikke bekræfte identiteten af ligdelene, men nu fortæller Laundrie-familiens advokat, Steven Bertolino, at de med al sansynlighed tilhører 23-årige Brian Laundrie.

Det skriver New York Post.

Artiklen fortsætter under billedet...

Foto: Instagram

Bertolino nævner dog i samme ombæring, at man stadig afventer de retsmedicinske undersøgelser.

Ligresterne blev fundet i nærheden af en rygsæk og en notesbog, der tilhører Brian Laundrie.

Det banebrydende fund blev gjort samme dag, som Brian Laundries forældre besluttede sig for at deltage i eftersøgningen i området.

Ifølge familieadvokaten blev ligdelene fundet tæt på en bro, der forbinder Myakkahatchee Creek Environmental Park og Carlton Reserve.

- Det er i netop det område, at vi 17. september oplyste ordensmagten om, at Brian formentlig ville befinde sig, siger Bertolino.

De menneskelige rester blev fundet tæt på indgangen til parken i et område, der indtil for nyligt har stået under vand ifølge FBI.

Politiet har i over en måned jagtet 23-årige Brian Laundrie intensivt, siden han vendte hjem fra et roadtrip uden sin kæreste, 22-årige Gabby Petito.

19. september blev Gabby Petitos lig fundet, og politiet kunne senere slå fast, at hun var blevet dræbt ved kvælning.

Brian Laundrie tog angiveligt ud på en vandretur i området, hvor der nu er fundet ligdele, den 13. september, og siden har han været forsvundet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close