98-årig mand raskmeldt efter coronavirus

Jack Bowden arbejdede som farmaceut, og producerede penicillin til sårede soldater under Anden Verdenskrig.

Jack Bowden arbejdede som farmaceut, og producerede penicillin til sårede soldater under Anden Verdenskrig.

Foto: Facebook / Joanne Drayson

En 98-årig herre er på rekordfart kommet sig, efter han testede positiv for coronavirus. Det skriver det britiske lokalmedie The Bolton News

Jack Bowden, der er tidligere farmaceut, blev indlagt på grund af en urinvejsinfektion og blev i samme ombæring testet for COVID-19. 

Testen viste sig at være positiv, men bare tre dage efter den positive test var den aldrende herre kommet sig så meget, at han blev udskrevet og kom hjem på sit plejehjem i Bolton. 

- Jeg talte med ham mandag morgen (Jack Bowden blev udskrevet fredag, red.), og han sad op i sin stol og havde det virkelig godt. Lægen sagde endda, at han vil bruge ham som casestudie, fortæller Jack Bowdens søn Mark til The Bolton News

Jack Bowdens datter Joanna Drayson er overbevist om, at den medicin, han fik som behandling mod sin urinvejsinfektion, kan have hjulpet med, at han kom sig så hurtigt: 

- Hans medicin har før vist sig at have anti-virale egenskaber. Jeg er overbevist om, at det er derfor, han er kommet sig så hurtigt. At nogen på hans alder bliver indlagt mandag og bliver udskrevet samme uge er opsigtsvækkende. Og nu vil lægerne bruge ham som casestudie, fortæller datteren, der er meget stolt af sin far: 

- Han var en pioner tilbage i Anden Verdenskrig, og han er helt sikkert også en pioner nu. 

Tidligere er en 95-årig italiensk kvinde også kommet sig efter at være blevet smittet med coronavirus

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close