Krimi6. maj 2019

5-årig kastet 12 meter ned i shopping-center: Endelig godt nyt

En femårig dreng blev i sidste måned kastet ud fra en balkon i et amerikansk shopping-center. Den lille dreng ramte jorden efter et fald på 12 meter og blev alvorligt kvæstet. Nu er der langt om længe gode nyheder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/landen_hoffman.jpg
 (Foto: Privat)

En femårig dreng har siden 12. april kæmpet for sit liv på et hospital i den amerikanske by Bloomington, Minnesota.

Her var han blevet indlagt, efter en gerningsmand på makaber vis havde smidt den lille dreng ud fra en balkon i shopping-centret Mall of America i den amerikanske by.

Lille Landen Hoffman ramte jorden efter et fald på hele 12 meter og blev alvorligt kvæstet. Siden har han været indlagt på et hospital, men nu er der langt om længe gode nyheder.

Fredag eftermiddag oplyste familien ifølge det amerikanske medie KSMP, at han er ”vågen og ved bevidsthed”.

Drengens tilstand er ikke længere kritisk, men han står stadig overfor flere operationer.

- Vi vender nu vores fokus på de kommende operationer. Vi vil gerne takke alle for jeres kærlighed, bønner og støtter, skriver familien ifølge KSMP i pressemeddelelsen.

Ingen hjerneskade

12. april om morgenen var den femårige dreng i centret med sin mor og en ven. De stod udenfor Rainforest Café, da en fremmed mand henvendte sig til dem.

Den fremmede mand tog Landen og smed ham resolut ud over centrets balkon. Landen styrtede knap 12 meter ned, før han landede på et marmorgulv. Han blev efterfølgende hastet på hospitalet.

Efterfølgende er det kommet frem, at han trods det alvorlige fald ikke har pådraget sig en hjerneskade.

Politiet anholdt en 24-årig mand og sigtet ham for drabsforsøg. Manden, Emmanuel Aranda, har angiveligt fortalt politiet, at han ønskede at dræbe en voksen.

11. april var han derfor taget til shopping-centret for at finde et offer. Da det ikke lykkedes, vendte han tilbage dagen efter, hvor han fandt Landen og smed ham ud over balkonen.

Sponsoreret indhold